2010 Master Lig' de Transfer...

8
EXE RANK

~ Paa$aaLiii *

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Web sitesi
pasali7.wordpress.com
~ Paa$aaLiii *
ransfer şu şekilde:

Öncelikle alacağınız oyuncuyu bulun üstüne gelip tıklayın çıkan seçeneklerden sırasıyla negotations |---> Apply for transfer negotiations (kiralık için diğeri). Ardından ekibiniz transfer için yola çıakcak. 3-4 gün içinde cevap gelir.

Eğer transfer için sizinle anlaşma yapmayı kabul ederlerse aşağıdaki gibi bir yazı çıkar:

wol_error.gif
Bu resim küçültülmüştür. Buraya tıklayarak büyütebilirsiniz. Bu resmin orijinal boyutları 1152x864.
29599454.jpg

Eğer takım oyuncuyu satmayacaksa aşağıdaki gibi bir yazı çıkar:

wol_error.gif
Bu resim küçültülmüştür. Buraya tıklayarak büyütebilirsiniz. Bu resmin orijinal boyutları 1152x864.
76316487.jpg

Transfer kabul gördüğü zaman, negotiations'tan ongoing negotiations kısmına girin. Anlaşma yapacağınız adama tıklayıp negotiatiosn kısmına tıklayın. Eğer size önerilen fiyatı kabul ediyorsanız Negotiations succesful! seçeneğini seçin. Eğer fiyat konusunda değişiklik yapmak istiyorsanız Change Negotiations Content kısmına girin.

İyi Transferler.
smile.gif

PayLa$Im İciN Te$$eKKuR. EdeRim..!

valla bnim futbolcu alıp satmak gibi derdim yok manchester united da ml de 3 futbolcu aldım 5 tane falan satdım benim sorunum kontratı biten futbolcuyla nasıl bastan kontrat yapıcam valencia ve gibson unun kontratı bitdi uzatmazsam elimden gidecekler bi türlü uzatma yı bulmadım bilen varsa anlatırsa sevinirim acil lütfen

paylasım için saoL

teşekkürler.

PayLa$Im İciN Te$$eKKuR. EdeRim..!

Geri