2 Hafta Boyunca Arkadaşımla Tek Tek Kodladığımız Config. Begenmezsen Cs Bırakıyorum.

0
EXE RANK

SueAnn`Tk.

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
SueAnn`Tk.
Arkadaşlar bu cfg'yi kodlamak için gece gündüz arkadaşımla sabahladık.(Yapım geçen sene yaz.)
Hatta dershane sınavlarını bile kaçırdım bunu yazmak için.
Kimseyle paylaşmıyordum.Fakat 3 günlük dünya kimsenin malı kimseye kalmaz dedim ve paylaşıyorum her şey Türk'Ler CS'de başarılı olsun diye.

Şimdi ilk önce özellikleri sayayım ;
1) Kesinlikle sekme yoktur.Siz buna No-Recoil diyorsunuz.
2) Ak47 2Sn'Lik Aralarla Tarayabilirsiniz.2Sn Geçirirseniiz Sekmeye Başlar.Fakat yok ben lamer gibi taramam diyorsanız tek tık adam yan yatar :)
3)M4A1 her türlü tarayabilirsiniz.Hiç sekmez.Susturucusuz kullanırsanız daha iyi gider.Ve farenizde 2x Tuşu varsa onu kullanın Colt'ta.
4)Karanlık olan her yer aydınlık.Fakat bazıları gibi cok parlak degıl.Cross rahat gozukur.Adamlarda gozukur.
5)Ekran ayarını gorunce cok seveceksınız sızı kendıne cekecek.Gozunuzu hıc yormayacak.
6)Kesinlikle OpenGL olsun ekran ayarınız.
7)Duck-Bunny ayarları ekli.
8)1.5 & 1.6 uyumLu.
9)Fps 100.Adam görünce Fps düşme olayı çözüldü.
10)Ses olayı en çok zamanımızı alan bölüm bu oldu.CFG'yi açar açmaz farkedeceksiniz.Mükkemmel ses kasılıyor.

Kısacası size wall veriyorum.

D.N:3 bilgisayarda denedim.2sinde dediğim özelliklerin hepsi çalıştı.1'inde birkaç özellik çalışmadı neden bilmiyorum.Şu an 2.cfgde o olayı çözmeye çalısıyorum.İstek olursa 2.cfg koyucam.Öyle olursa bu v1 cfg olacak.Uzattım çok fazla :)

Bu arada indiren herkese sürpriz bir müzik hediye :)

Hotfile.com: One click file hosting

Alternatif : http://www.netbilgini.net/attachments/cs-15/897d1262458816-headcfq-c0m3n-danielrar

link kırık. upload edermisin baska yere?

sağol dostum çok sağol merakla 2.ci cfgni bekliyorum başalarılarının devamını dilerim çok güzel bir çalışma olmuş { NOT : LİNK KIRIK DEĞİL }

La bu Danielin cfgsi Bu arada Sekme vaR

Link kırık değil.
Ayrıca kardeşim cfg yi açınca gorursun hıc sekme yok tabı ıcındekı rateyıde net hızına gore tam ayarlarsan hıc sekmez garantı verıyorum.

Link kırık değil sağlam şarkı çıktı içinden :D

evet yazmıstım surprız sarkı :) begendın mı :D

edit : begenmeyenler eksık yonlerını soyleyın daha ıyısını yazıcam gercekten camur atmadan eksık yonunu soylersenız oyle bı cfg yazıcam kı begenmeme ımkanınız olmayacak tabı art nıyetınız yoksa

keşke mp3 olmasaymış içinde nese yinede saoL^

Link kırık değil.
Ayrıca kardeşim cfg yi açınca gorursun hıc sekme yok tabı ıcındekı rateyıde net hızına gore tam ayarlarsan hıc sekmez garantı verıyorum.

Kardeş Nasıl yapacağım rateyi net hızıma göre söylermisin fazla bir bilgim yokta bu konuda

Kulak tarzıma göre değil ama teşekkürler genede cfg deniyorum :D

işallah güzel çıkar

kardesım sana gore kotu olabılır yada cfgye alısamazsın onun ıcın en az 2gun cfg ıle oyna sonra karar ver yada sımdı oyna eksık gordugun yanları soyle 2gune harıka bır cfg cıkartayım sıze(ıyı baslamak onemlı degıldır kotu baslayıp ogrenerek duzeltmek ıyıdır) yapıcı olun eksık yanları soyleyın yıne karlı sız cıkcıaksınız cfgyı ben degıl sız kullanıyorsunuz

Kendi yaptıgım cfg artık oynayamıyorum ya cfg arıyom bulamazsam tekrardan yazıcam :D

kardesım ben sana yardım ederım hatta 2.cfg yı beraber yazarız :) ınsanlar mutLu oLsun yeter kı :)

tamam özelden msn ver bana

eyw saol deniorm

baska bi siteye upload edermisin ya ordan indiremiyorum.

Geri