0
EXE RANK
SueAnn`Tk.
Fexe Kullanıcısı
Arkadaşlar bu cfg'yi kodlamak için gece gündüz arkadaşımla sabahladık.(Yapım geçen sene yaz.)
Hatta dershane sınavlarını bile kaçırdım bunu yazmak için.
Kimseyle paylaşmıyordum.Fakat 3 günlük dünya kimsenin malı kimseye kalmaz dedim ve paylaşıyorum her şey Türk'Ler CS'de başarılı olsun diye.
Şimdi ilk önce özellikleri sayayım ;
1) Kesinlikle sekme yoktur.Siz buna No-Recoil diyorsunuz.
2) Ak47 2Sn'Lik Aralarla Tarayabilirsiniz.2Sn Geçirirseniiz Sekmeye Başlar.Fakat yok ben lamer gibi taramam diyorsanız tek tık adam yan yatar
3)M4A1 her türlü tarayabilirsiniz.Hiç sekmez.Susturucusuz kullanırsanız daha iyi gider.Ve farenizde 2x Tuşu varsa onu kullanın Colt'ta.
4)Karanlık olan her yer aydınlık.Fakat bazıları gibi cok parlak degıl.Cross rahat gozukur.Adamlarda gozukur.
5)Ekran ayarını gorunce cok seveceksınız sızı kendıne cekecek.Gozunuzu hıc yormayacak.
6)Kesinlikle OpenGL olsun ekran ayarınız.
7)Duck-Bunny ayarları ekli.
8)1.5 & 1.6 uyumLu.
9)Fps 100.Adam görünce Fps düşme olayı çözüldü.
10)Ses olayı en çok zamanımızı alan bölüm bu oldu.CFG'yi açar açmaz farkedeceksiniz.Mükkemmel ses kasılıyor.
Kısacası size wall veriyorum.
D.N:3 bilgisayarda denedim.2sinde dediğim özelliklerin hepsi çalıştı.1'inde birkaç özellik çalışmadı neden bilmiyorum.Şu an 2.cfgde o olayı çözmeye çalısıyorum.İstek olursa 2.cfg koyucam.Öyle olursa bu v1 cfg olacak.Uzattım çok fazla
Bu arada indiren herkese sürpriz bir müzik hediye
Hatta dershane sınavlarını bile kaçırdım bunu yazmak için.
Kimseyle paylaşmıyordum.Fakat 3 günlük dünya kimsenin malı kimseye kalmaz dedim ve paylaşıyorum her şey Türk'Ler CS'de başarılı olsun diye.
Şimdi ilk önce özellikleri sayayım ;
1) Kesinlikle sekme yoktur.Siz buna No-Recoil diyorsunuz.
2) Ak47 2Sn'Lik Aralarla Tarayabilirsiniz.2Sn Geçirirseniiz Sekmeye Başlar.Fakat yok ben lamer gibi taramam diyorsanız tek tık adam yan yatar

3)M4A1 her türlü tarayabilirsiniz.Hiç sekmez.Susturucusuz kullanırsanız daha iyi gider.Ve farenizde 2x Tuşu varsa onu kullanın Colt'ta.
4)Karanlık olan her yer aydınlık.Fakat bazıları gibi cok parlak degıl.Cross rahat gozukur.Adamlarda gozukur.
5)Ekran ayarını gorunce cok seveceksınız sızı kendıne cekecek.Gozunuzu hıc yormayacak.
6)Kesinlikle OpenGL olsun ekran ayarınız.
7)Duck-Bunny ayarları ekli.
8)1.5 & 1.6 uyumLu.
9)Fps 100.Adam görünce Fps düşme olayı çözüldü.
10)Ses olayı en çok zamanımızı alan bölüm bu oldu.CFG'yi açar açmaz farkedeceksiniz.Mükkemmel ses kasılıyor.
Kısacası size wall veriyorum.
D.N:3 bilgisayarda denedim.2sinde dediğim özelliklerin hepsi çalıştı.1'inde birkaç özellik çalışmadı neden bilmiyorum.Şu an 2.cfgde o olayı çözmeye çalısıyorum.İstek olursa 2.cfg koyucam.Öyle olursa bu v1 cfg olacak.Uzattım çok fazla

Bu arada indiren herkese sürpriz bir müzik hediye

Hotfile.com: One click file hosting
Alternatif : http://www.netbilgini.net/attachments/cs-15/897d1262458816-headcfq-c0m3n-danielrar