1spanaqLı PAyh

0
EXE RANK

# netbiLgini ~

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Katılım
28 Ara 2008
Mesajlar
970
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
35
# netbiLgini ~
Malzemeler
- 1 su bardağı sıvı yağ
- 1 su bardağı katı yoğurt
- 1 paketten bir çay bardağı eksik kekun
- 1,5 çay kaşığı tuz
- Üst Malzemesi:
- 500 gr. ıspanak
- 1 çay bardağı kaşar rendesi
- 1 adet yumurta
- 1 çay bardağı süt
- 1 adet piyazlık dogranmış soğan
- 1 yemek kaşığı tereyağı
- Yeteri kadar tuz,karabiber,pulbiber
496.jpg

Süre:50 dk - 8 KişilikYapılışıBir kapta sıvı yağ, yogurt, tuz ve kekunu karıştırarak çok yumuşak bir hamur yapın. Tepsiyi tereyağı ile yağlayın. Hamuru tepsinin ortasına koyun. Elinizle iyice bastırarak yayıp düzeltin.

Tavada soğanı sıvıyağ ile birlikte pembeleştirin. İçerisine suyunu elinizle sıktığınız ıspanakları ilave edin. Üzerine tuz, karabiber ve pul biber ilave ederek karıştırın. Yapmış olduğunuz bu karışımı hamurun üzerine eşit olarak dağıtın.

Yumurtayı süt ile çırpıp üzerine dökün. Kaşar rendesini de üzerine koyarak fırında pişirin. Servis tabağına alıp sıcak olarak servise sunun.
 
Geri
Üst