-

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan w0w
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
0
EXE RANK

w0w

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
w0w
Netbilginine ortam ve wallhack dosyalarını ındırmek ıcın gırıyorduk ben ve arkadaşlarım artık netbılgını bunyesınde bulunmayacagızz wallhckler paylşılana kadar

KyboL Lan Sırf waLLhacK için giriyosan 2 dk deLikanLı oLun hıLesız oynayın

qirmiyosanızDa YoL aLın bidaha NB`ye girmeyin

üye BaNNeD..!!!

w0w tamam abi sen we arkadaşların gitmesin whleri paylaşacaz söz yeterki gitmeyin :D

Sanki Arkanızdan Ağlicaz. Git Allahım yha Hertürlü hile yasaklansın en iyisi site boşalmazda hiç bişi olmaz anca laf cfg yokmu onun için girersiniz anca laf aimbot wall vs hertürlü hile yasak olsa üye kaybetme değil üye kazanırız. hile olmadığı için hade sana qq bidaha gelme..

ßen kuLLanmıyoRum ama qenede payLaşıLmasından yanayım..Çünkü ßuRda payLaşıLmazsa bazı aRkadaşLaRımız başka siteleRden waLL edinicek oRda viRüsLü payLaşmLaRdan indiRcekLeR ama netbiLqini.com aiLesnde viRüs k0Rkusu oLmadan indiRebiLiyosunuz heRşeyi ben 1 senediR cfq indiRiyoRum onun haRicinde 1 keRede cs 1.5 fuLL süRüm indiRmiştim...

Not: ßenM düşüncem...!!!

kullanmıyan bi insan başkalarının kullanmasını istermi saçmalık !!

w0w kardeş gitme ya tamam ben şimdi yönetime dicem ya yönetim ! bu w0w gidecek lütfen bişeler yapın wh paylaşın lütfen o bizim abimizz yaa !

$ende başKaLaRının kuLLanmasını istemiyoRsun ama qenede kuLLanıyoRLaR öyLe yada böyLe kuLLancakLaR senin akLının aLmadıqı kinq dediq`LeRn kuLLanıyoR İndiRcekLeRse biLe adam qbi siteden indiRsnLeR biLqisayaRLaRına viRüsLü dosyaLaRı indiRmesnLeR 0k ?

Bende PayLaşıLmasından Yanayım ,, Sen paylaşılmasını istemiyosun ama başkalarının düşüncelerine saygı duy .. Bende PayLaşıLmasını istiyorum Herkes öle veya böle kullanıyo bu site yasaklayınca sanki cs de wall kullananların sayısı azalıcak beLki ama TAMAMEN bitmicek bu wall olayı Biz netbilgini ailesine güveniyoruz onların dosyalarnı kullanıyruz BENCE TEKRAR VERİLSİN WALL

neden 1.6 yada yassak degılde sadece 1.5 de yaSsaK?

c s b i l g i n i .com Gelin Salı Günü WallHacK Paylaşacağız..

banlayin şu itneleri:@ biri reklam yapar biri wall paylaşın der hep mal

c s b i l g i n i .com Gelin Salı Günü WallHacK Paylaşacağız..

Kimin wallını paylascanız acaba cok merak ediyom gerizekalı tyrkiyenin En iyi hack sitesi NB dir Bu Boyle yani son zamanlarda cıktı o dedigin salak site walları calıp kendine uyarlıyor sonra biz cıkarttık oluyor Harbi malsınız 10 Gun sonra Karman Koyacak Gene ama Yasak Oldugu İçin Foruma Koymıyacam Bilginize....:001_cool::001_cool:

Kardeşim gideceksen git snn gibi 1 kişi gider 10 kişi gelir:) tkamaa

Konu kilit gidene yol yakışır sen gidiyorsun diye biz yas tutmayacagız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri