+18 lik fıkralar

15
EXE RANK

-AUXERRE. `

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
-AUXERRE. `
Delikanli kiz arkadasi ile aganigi naganigi yapacak yer ararlar ancak
bulamazlar ve bir kamyonun altina girerler. Bir sure sonra
delikanlinin omzuna bir el dokunur delikanli bakar ki bir polis. Hemen
toparlanir ve polis sorar;
" Ne yapiyorsunuz bakayim siz burada"
Delikanli sogukkanli olmaya calisarak;
" Hiic der kamyon tamir ediyordum"
Polis " Bak oglum der bu cumle ile 3 hata birden yaptin"
" 1.cisi : Kamyon tamir edilirken yuz ustu degil sirt ustu yatilir"
" 2.cisi : Alt taraf degil ust taraf cikartilir"
" 3.cusu : Kamyon gideli yarimsaat oluyor"

---------------------------------------------------------------------------------------

Ünlü bir haber kanalı, ülkenin en yaşlı ad***** bulmuş canlı yayında konuk ediyorlarmış.Spiker bir kaç sorudan sonra muhabbeti ısıtmak için
-"Eeee dede şöyle gençliğinden güzel bir anı anlatırmısın"demiş.

Dede:

-"Anlatayım , daha gençtik günlerden birgün muhtarın kızı koyunları otlatırken yolunu bulamamış ve kaybolmuştu. bütün köyün erkekleri ayrı ayrı yerlere dağıldık muhtarın kızını aramaya başladık. derken kızı ben buldum ve kız o sevinçle boynuma atladı, birbirimize sarıldık derken kaynaştık ve...

Spiker canlı yayın olduğu için biraz bozulmuşve dede demiş

- "başka güzel bir anı daha anlatırmısın?" .

Dede:

- "anlatayım"demiş. "yine bir gün bakkalın kızı koyunları otlatırkenyolunu bulamamış ve kaybolmuştu.bütün köyün erkekleri ayrı ayrı yerlere dağıldık bakkalın kızını aramaya başladık. derken kızı ben buldum ve kız o sevinçle boynuma atladı, birbirimize sarıldık derken kaynaştık ve birbirimizin olduk"demiş.

Spiker bunun üzerine:

"Eee dede bunlar güzel anılar bir de kötü bir anını anlatırmısın?".

Dede başını öne eğmiş ve kısık bir sesle:

"Bir gün de ben kayboldum..."

--------------------------------------------------------------------------------------

Adamın birinin çok çocuğu oluyormuş.

Doktora gitmiş. Doktorda ona prezervatif
yazmış oda eczaneden bir kutu prezervatif
almış ne olduğunu tam bilmediği için her
yemekten sonra bir tane yutuyormuş.
Derken bunun yine çocuğu olmuş.
Gitmiş doktorun gırtlağına sarılmış
"Ulan ne biçim ilaç verdin bana osurdukça
balon,sıçtıkça sucuk,soktukça çocuk çıkıyor

-------------------------------------------------------------------------------------

Köyün birinde bir çoban ve çokta güzel bir karisi varmis. Köyden biri devamli kariya asilirmis. Kari da devamli adami reddedermis. Birgün dayanamayip kocasina her seyi anlatmis. Kocasida yarin aksam onu ahira çagirmasini söylemis.

Kadin adama haber göndererek yarin aksam koyunlar otlaktan gelince ahira gelimesini söylemis. Ertesi gün çoban koyunlari otlaktan getirip ahira koymus. Adam gizlice ahira girer ve süt sagmakta olan kadini ellemeye baslar ve bu arada pantolonunu da çikarir.

Tam bu sirada ahirin kapisi açilir ve kadinin kocasi ahira girer. Kadin adama eyvah kocam geldi bizi yakalarsa öldürür der ve kenarda duran koyun postunun altina girmesini ve koyunlar gibi durmasini söyler. Adam çaresiz yari çiplak postun altina girer ve koyunlarin arasina dalar ve koyun gibi gibi domalarak durur.

Çoban karisina seni ahirda yapmak istiyorum der kadinda olmaz der. Çoban o zaman ben bir koyun sikeyim der. Koyunlar arasinda duran adami bulur ve onu düzer. Adam korkusundan sesini çikaramaz.

Aradan zaman geçer ve çoban yine karisini öpmeye çalisir. Karisi olmaz der. Çoban ben bir koyun daha s..... der. Koyunlarin arasinda gezerek postun altinda koyun gibi duran Adami bulur ve yine düzer.

Yarim saat sonra çoban karisina seni ahirda düzeyim der. Kadin bu aksam sana vermeyecegim der.,

Çoban ben bir koyun daha s...... der ve adami koyunlarin arasinda bulur ve tam düzecekken adam kalkarak postu çikarir ahirin tabanina vurur ve eliyle koyunlari isaret ederek :

-"Ulan bu ahirda benden baska koyun yok mu?"

---------------------------------------------------------------------------------------

Berberin biri dükkanında calısırken radyodan bir anons duyulur:

"Dikkat! Akıl hastanesinden bir deli kacmıstır,cok tehlikeli ve saldırgan oldugundan sakın tartısmaya girmeyin ne derse yapın...."
Berber;
"-hay Allah neler oluyor" derken iceri biri girer koltuga oturur:
" - Beni traş et..!"
" - Nasıl olsun efendim?..
" - Kafamın tam tepesini traş et yanlar kalsın...
Berber,"amma da cins adam" der içinden... traşı yapar... bitirir.....
adam:
" - Simdi git biraz tütün ve köz getir..." çıragı gönderip getirtiler..
" - Simdi de tütünle közü traş ettigin tepeme koy...
Berber, "eyvah deli bu galiba..." çaresiz denileni yapar.
Deli:" - Şimdi nargileye benzedim mi ?....
Berber, bıyık altından gülerek:
" - Evet! " der.
Deli ayağa kalkar,fermuarını indirir...
" -ÖYLEYSE.... ÇEK BAKALIM!.."

--------------------------------------------------------------------------------------

Temel geçimini dağdan odun toplayıp, satarak sağlar. Bir gün yine eşeği ile birlikte odun toplamaya gider. Odunları kesip eşeğine yükledikten sonra evin yoluna koyulur. Yarı yola geldiklerinde bir ayı ile karşılaşırlar.

- Ayı Temel'e "Bir kere verirsen seni öldürmem" der. Temel kimsenin görmeyeceğini düşünür ve kabul eder. Ayı yalnız bir şartı olduğunu söyler.
- "İlk önce eşeğini yapacağım" der. Temel kabul eder. Ayı önce eşeği sonra Temel'i becerir. Temel eve doğru yola koyulur. Yalnız Temel'in aklına niçin önce eşeği becerdiği takılır. Geri dönüp ayıyı bulur ve sorar.
-Niçin önce eşeği becerdin ?
-Ayı cevap verir. “Önce seni yapsaydım Eşek kaçardı...”

kadının biri kocasına : kocacım musluk damlatıyor tamir edermisin diye sorar

adam : banane ben musluk tamircisimiyim der
kadın başka bi gün : kocacım salondaki priz çalışmıyor bakarmısın der
adam : banane ben elektikçimiyim der
yine başka bi gün kadın : kocacım kapının biri kapanmaz oldu yaparmısın der
adamdan yine aynı cevap: banane ben marangozmuyum
bikaç gün sonra adam akşam işten döner ve bi bakar musluk yapılmış priz çalışıyor kapıda kapanıyor. merak eder ve karısına sorar "kim yaptı bunları" diye
karısı: karşı komuşumuz mithat bey der
adam : ama karıcım o ******** karşılıksız bişey yapmazki der
kadın : tabi yapmaz. bu işler karşılığında bana "ya bana pasta yaparsın yada benimle yatarsın " dedi zaten der
adam : (tedirgin bi şekilde) tabi sen pasta yaptın demi karıcım der
kadın: niye ben pastacımıyım der.

user_offline.gif
[IMG]http://www.forumkalite.net/milon-4/buttons/quote.gif[/IMG]

Geri