+18 Komik Fıkralar

4
EXE RANK

Faik Küçükali

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Faik Küçükali
Buzdolabı fıkrası:

Bir gün Temel kahvede okey oynuyormuş. Arkadaşı gelmiş ve Temel’ e demiş ki :
- Ula Temel, senin karın seni aldatayii daaa. Temel bunu duyunca hemen fırlamış eve. Her tarafı aramış taramış ama kimseyi bulamamış. Karısının aldatmadığını görünce sevinçten kalp krizi geçirerek ölmüş. Ertesi gün öbür dünyada Temel arkadaşı Dursun’ u görmüş. Dursun :
- Temel hayirdur, daha gün görmüştüm seni, sen hangi ara öldün? diye sorunca, Temel’ de :
- Adamın biri dün kahveye geldi, karin seni aldatıyor dedi. Eve gittim, kimseyi bulamayınca sevinçten öldüm deyince, Dursun dayanamayıp :
- Ula buzdolabını açaydın, şimdi ikimizde yaşıyor olacaktık :):)

Yalan Makinesi:
Adamın birisi bir yalan makinesi satın alarak evine ***ürmüş. Evin baş köşesine koymuş ve kim yalan söylerse makinenin öteceğini söylemiş. Akşam yemeğine oturmuşlar. Babası oğluna :
- Bugün okulda neler yaptın bakalım demiş. Oğluda :
- Herşey yolundaydı, okula gittik geldik işte demiş. Bunun üzerine makine biiiiippp diye öterek uyarmış Çocuk dayanamamış itiraf etmiş :
- Arkadaşlarla sinemaya gittik, o yüzden okulu astım demiş. Babası sinirlenerek:
- Ben senin yaşındayken sinema nedir bilmezdim diye bağırınca, makine yine başlamış, biiiiiiiipppp diye ötmeye. Bunun üzerine anne gülerek :
- Al işte senin oğlun ne olacak, babasının oğlu deyince, makine başlamış ötmeye : biiiiiiippppp biiiiippppp biiiiiiiippppppp…. :):):)

Sünnet:
Bir gün karadenizde bir konferans düzenlenir. Konferansa konuşmacı olarak Amerikalı ünlü bir bilim adam davet edilir. Amerikalı 1 hafta önceden gelir ve halkla kaynaşıp güzelce zaman geçirir. Amerikalı ile bizimkiler hemen hemen her konuda anlasirlar ve uyum icinde konferans biter. Ayrılık günü gelir ve bizimkiler ne yapalımda biz bu adam teşekkür edelim diye düşünmeye başlarlar. Aralarinda toplanirlar, baskan konunun onemini vurgulamak icin der ki:
- Biz bu Turk dostu, degerli bilim adamina nasil bir hediye alalim ki bizi unutmasin? Hem kullanisli birsey olsun, hem de her baktiginda ve her eline aldiginda bizi hatırlasin?” Salonda kisa bir sessizlik olur, arka siralardan Temel elini kaldirir:
- ”Sunnet ettirelim..!”

Öğretmen fıkrası:
Temelin üç tane sevgilisi vardir.Biri ögretmen biri doktor biri de santral görevlisidir. Fakat ögretmenle evlenmeye karar verir. Bunu duyan arkadasi sorar “Niye ögretmen de digerleri degil?” diye.Temel de döner:”Ula derbilmez misin doktorlar “Bugün git yarin gel” der.Santral görevlisi de”Su an mesgul daha sonra tekrar deneyin” der. Ama ögretmen ne der? Haydi bir daha tekrarlayalim.”:))

Asansör fıkrası:
Köylü oğlan ve babası büyük şehre ilk defa gelmişler. Alışveriş merkezinde zemin kattaki iki gümüş renkli parlak duvarın ağır ağır açılıp kapanması ilgilerini çekmiş. Bu ne baba diye sormuş oğlan. Hayatında hiç asansör görmemiş baba. Bilemiyorum oğlum demiş.
Onlar bu ilginç şeyi nefeslerini tutup izlerken tekerlekli sandalyeli yaşlı bir kadın sağa sola kayan gümüş renkli duvarlara doğru gitmiş ve bir düğmeye basmış. Duvarlar açılmış, yaşlı kadın yoğun ışıklı küçük bir odaya girmiş, duvarlar kapanmış.
Oğlan ve babası kapının üzerindeki küçükten büyüğe doğru yanıp sönen ışıklı rakamları izlemişler. Son rakamdan sonra aynı sırayla bu sefer geriye doğru ışıklar teker teker yanmış. Sonunda duvar iki yana kayarak açılmış, dışarı 24 yaşlarında incecik muhteşem bir kadın çıkmış.
Oğlum demiş adam kızdan gözlerini ayıramayarak,
Koş…Koş anneni getir!.

Poposunu gören adam:
Adamin biri poposunu hayatinda daha hic görmemiş.
Birgün adamın biriyle kavga eder ve dayak yer.
Dayak yemekten mahvolan adam, kacmaya karar verir ve
kacarken birde poposuna tekme yer.
Eve gelen adam, poposunun ağrısından duramaz
ve ilk kez aynada poposuna bakar ve:
- “Vay puşt vay, nasıl vurduysa ortadan ikiye ayırmış!” der.

Geri