16[bpp] nicki ss ' li Videolu Anlatım'lı Konum Gir 1.5 bpp Hatsı Çözümü %100 Work

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan p0rtaL.#
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
0
EXE RANK

p0rtaL.#

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
p0rtaL.#
Son sürüm sXe 7.8 ile gelen bu özellik oyundaki video ayalarınızın 16 bit oluşundan kaynaklanıyor. Altda gösterdiğim resimde video ayarlarınızdan 32 bit`i seçerseniz. 16bpp yazısı olayını ortadan kaldırırsınız. Oyundaki fps kalitesini arttırmak amaçlı yapılmış bir uygulama.

Beyler 1.5 oynuyan arkadaslar 1.6 yukluyse pc lerınde o 1.6 dakı 32 bit yaparsa cs1.5 deki yazı da kalkıyor saygılar...

sXe+16bpp.jpg

NOT = Dahada Yapamadıysanız... ;) Pes Diyorum Size :)

NOT = Başka Bir Siteden Buldum :) Beyler Lütfn :) Bir Teşekkürü Çok Görmeyin.. aLttaki Teşekkür Et Butonuna Basmayı Unutmayalım. + İyi Bir Yorum.. :)

NOT = Konu Sabitlenirse Sevinirim ..

NOT = %100 Oluyor 3 pc de Denendi.. !

NOT = 1.6 Sı olmayan ArkadaşLar DüzeLtmeyi Unutsun fix. Sürümünü Beklemeye Devam :)

Bunlar SS Lerim Altta !

ÖNEMLİ NOT = DEDİĞİM GİBİ Önce Bu hatayı Alanlar Cs1.6 Girip Video Ayarlarından 32bit Seçip Tamam Deyip Çıkıp sXe - I Açıp Cs1.5 Girip Server Girdiklerinde bu hata Ortadan kalkıcak %100 ! Cs1.6 Sı olmayanlar fix Sürümü Beklesin !

Resim 1 :)

[IMG]http://img40.imageshack.us/img40/1231/bppu.jpg[/IMG]

RESİM 2 :)

[IMG]http://img40.imageshack.us/img40/7863/bpp2.jpg[/IMG]

VİDEO'MUZU İZLEMEK İÇİN TIKLAYALIM

NOT = Büyük Ekranda İzlemenizi Tavsiye Ederim Nickimi AyrıntıLı görmek İçin Öbür Türlü :) Zorlanabilirsiniz.

evet oldu sağoL..

Teşekkür Ederim SabitLersen Sevinirim. !

konuyu yanlıs yere actın more konuyu yardım bolumune acıcaksın aynı bunları orayada yaz ...

Konu SabitLeniRse süpeR oLuR:D

TeşekkürLer Beyler de Musa Kardeş Orayada Yazarımda Orası Hiç Hit Toplamıyor burda Kalsa ? !

tama bu sefer bu konu cok kısıden qeldıqı ıcın sabit kalıcak ..

m0re krds sana bisi sorcam ozelden msn nı atsana

m0re 1 numarasın reis oldu tşkrler +rep ;)

Siz Sağolun Beyler Bizde Yalan Yok :)

saol kardeşim ..! güzel payLaşım ;)

Kardeş 1.6 Ama 1.6 dan sadece Ayarı Yapıyorsun 1.5 ' daki DüseLiyor Okurmusun Konuyu GüzeLce. :)

Eee tamam olduysa oldu.Ama senin ilk koyduğun SS 1.6 idi.Hem başlığa benim ismimi vermeye ne gerek vardı?.. Değiştir... Bilgisayarınızda 1.6 yoksa , olmuyor zaten.

tamam değiştiriyorumda 1.6 ss işine gelince ben hiç oyunda ss koymadım önceki konumda 1.6 daki ayarı gösterdim burayada koydum aynısını 1.6 daki ayarı yapmassan 1.5 de 16bpp yazısı kalkmıo onn için kardeş hemen değiştiriyorum başlığı :)

GüzeL PayLaşım :D

eyw. TeşekkürLer. !

TeşekkürLer Ellerine Sağlık =)

eyw. Sen sağoL Teşekkür Ederim Herkeze. !

Bende sadece 1.5 war yazı kalkmaz yha :S

Evetr sXe fix sürümünü bekLe Bugün Yarın Çıkar :)

Geri