15 Yaşında Kedi Kesen Kızın Resimleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Almeria
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
17
EXE RANK

Almeria

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Almeria
15 yaşındaki kızın sanal ortamda yayınladığı kedi kesme fotoğrafları ve videoları insanın kanını donduracak cinsten!

İstanbul'da bir meslek lisesinde öğrenci olduğu öne sürülen 15 yaşındaki kız öğrenci Z.S.'nin satanist ayinde 2 kedi kesmesi ve bu vahşeti fotoğraf ve videolarla görüntüleyip sanal ortamda yayması şok etkisi yarattı!

Yere çizdiği pentagram işareti üzerinde ikisi de 1 aylık olan kedileri canice kesen genç kız ölü kedilerle ve iç organlarıyla caniliğini hiç çekinmeden ve keyifle belgeleyip insanlara gösteriyor.

116944-1.jpg

116943-2.jpg

116942-3.jpg

116941-4.jpg

116940-5.jpg

116939-6.jpg

116938-7.jpg

116937-8.jpg

116936-9.jpg

116935-10.jpg

116934-11.jpg

116933-12.jpg

116932-13.jpg

116931-14.jpg

Bildiğin liseli kız yazık ...

bunu alıcan evirip çevirip... neyse :D

Bide üniforması var üstünde gerçekten yazık ya..

bıde resımLer net 0Lsa xD

ama ıyıy bsıs 0Lmadıqı kesın :D

ben face de görmüştüm yine sansürlemişlerdi gazeteci kameran vardı falan ama sorna fotosunu net grdüm eğer bulursam koyarım.

Tamam kardeşim 4 gözle bekliyorum yazarsın özelden (:

Kafasına gore ayin felan yapmaya calısmıs :S Cok yazık cooookkk

hadı kardesım koyarsın xD

basaracaksın resmı k0ymanı d0rt gozLe bekLıoruzz :D

bu kadr gaz yeter :d

Eyvallah kardeşim. ~ merakımı gidermiş oldum sağolasın, kıza gelincede iyi bir şey yaptığını sanıyor ALLAH'ından bulsun (:

kız kebdi çapında eğleniyo işte ;)

aq satanuıstLan bunLar bı skcn vRyha suna bHAk buna kac keRE sokmusLArdı aq zaTen evındekı ss LEre bHak

ßén Hayvanları Çok Severim O Yüzden Kıza Çok Gıcık Oldum ... Ama Kızın Hali Yineden Acınır ßir Sekilde ...

Kardeş bukadarda canilik olmaz ya ayıp valla bu yaştakı bir kıza çok yazık olmuş allah affetsin ne diyelim.

aq satanuıstLan bunLar bı skcn vRyha suna bHAk buna kac keRE sokmusLArdı aq zaTen evındekı ss LEre bHak
asıl sizin gibi türkçe özürlüsü embesilleri şey etmek lazımda neyse lan bari bu kızın bi tarzı var bişeyin arkasına takılmış gidiyo siz özentilikten başka birşey degil bHak ne ya özürlü embesil

Bune bee nasıl insanlar var.

Geri