0
EXE RANK
b3k0 <Dg>
Fexe Kullanıcısı
adam konuştu .d helalCfg ile kral olmaktansa, bileğin ile bot olmayı tercih et![]()
Ooo ünal Felsefe Yapıyon Hannyyy.Cs bilmeyen adam bir cfg ile king olmaz.Cfg sadece oynayan adamın daha iyi oynaması için bir alternatiftir.En iyi en güzel en sağlam cfg diye de bir şey yoktur.Her oyuncunun alışıp uzun süre oynadığı cfg si onun için en iyi cfg dir.
Bunu indirip oynayınca king mi oluyorsun ? Vay la biz bunca senedir boşa oynamışız seni bize ALLAH gönderdi sağol.
La şöyle yorum yapmanıza gıcık yapıyorum lafın gelısı saglam cfg saold e geçCs bilmeyen adam bir cfg ile king olmaz.Cfg sadece oynayan adamın daha iyi oynaması için bir alternatiftir.En iyi en güzel en sağlam cfg diye de bir şey yoktur.Her oyuncunun alışıp uzun süre oynadığı cfg si onun için en iyi cfg dir.
sen ozm bilegin ilemi botsunnCfg ile kral olmaktansa, bileğin ile bot olmayı tercih et![]()
ya lafı anlayacak kadar zekaya sahip değilsin, ya da lafı çarpıtmaya çalışıyosun heralde. İlla ki bot olucaksın yada cfg ile kral olacan diye bi seçenek yok. Biz bileğimizle kralız, siz akılsızlığınızla malsınız.sen ozm bilegin ilemi botsunn
ben bişey demedm zaten senin yazdıgn cümleyi yazdm bendeya lafı anlayacak kadar zekaya sahip değilsin, ya da lafı çarpıtmaya çalışıyosun heralde. İlla ki bot olucaksın yada cfg ile kral olacan diye bi seçenek yok. Biz bileğimizle kralız, siz akılsızlığınızla malsınız.
Ben Neyin ne olduğunu söylüorum brader.Cfg ne iyi veya kötü diye bişy demiorum.Ama mutlu olcaksan cfgn çok sağlam qLLa şöyle yorum yapmanıza gıcık yapıyorum lafın gelısı saglam cfg saold e geç