%100 orjinal cfgm bu cfg ile kingsn dene :)

0
EXE RANK

b3k0 <Dg>

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
b3k0 <Dg>
Cfg ile kral olmaktansa, bileğin ile bot olmayı tercih et ;)

[quote="-BafL']adam konuştu .d helal[/quote]
aynn :d

Bunu indirip oynayınca king mi oluyorsun ? Vay la biz bunca senedir boşa oynamışız seni bize ALLAH gönderdi sağol.

Cs bilmeyen adam bir cfg ile king olmaz.Cfg sadece oynayan adamın daha iyi oynaması için bir alternatiftir.En iyi en güzel en sağlam cfg diye de bir şey yoktur.Her oyuncunun alışıp uzun süre oynadığı cfg si onun için en iyi cfg dir.

Cs bilmeyen adam bir cfg ile king olmaz.Cfg sadece oynayan adamın daha iyi oynaması için bir alternatiftir.En iyi en güzel en sağlam cfg diye de bir şey yoktur.Her oyuncunun alışıp uzun süre oynadığı cfg si onun için en iyi cfg dir.
Ooo ünal Felsefe Yapıyon Hannyyy.

Kardes Arşiv HasarLı dio ?

Bunu indirip oynayınca king mi oluyorsun ? Vay la biz bunca senedir boşa oynamışız seni bize ALLAH gönderdi sağol.
La şöyle yorum yapmanıza gıcık yapıyorum lafın gelısı saglam cfg saold e geç

sen ozm bilegin ilemi botsunn
ya lafı anlayacak kadar zekaya sahip değilsin, ya da lafı çarpıtmaya çalışıyosun heralde. İlla ki bot olucaksın yada cfg ile kral olacan diye bi seçenek yok. Biz bileğimizle kralız, siz akılsızlığınızla malsınız.

ya lafı anlayacak kadar zekaya sahip değilsin, ya da lafı çarpıtmaya çalışıyosun heralde. İlla ki bot olucaksın yada cfg ile kral olacan diye bi seçenek yok. Biz bileğimizle kralız, siz akılsızlığınızla malsınız.
ben bişey demedm zaten senin yazdıgn cümleyi yazdm bende

La şöyle yorum yapmanıza gıcık yapıyorum lafın gelısı saglam cfg saold e geç
Ben Neyin ne olduğunu söylüorum brader.Cfg ne iyi veya kötü diye bişy demiorum.Ama mutlu olcaksan cfgn çok sağlam qL :)

Geri