0xi iLe aTTıqımız ws Sonucu içeRi baq:D

0
EXE RANK

-westLE`R

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
-westLE`R
8-10 10-7 :D nası oluo xd

Allah'ım adam beni ws dawet ettı olmaz dedim pingim hawalarda dedim girmedim adam fake nick bulmus ayrıca nickim o deil beni bilen bilir
nickim -h4mAchjj.`` <~ c0Lt ~> böyle insanları bulundurmayın forumda yaa ! :@

westle adam ben deildim diyo , msn görüşmesi varsa koyda inanalım yoksa inandıramazsan *** go ...

insan deil bunlar ya insan deil walla aksam aksam sinir ettiniz adamı adam ws dedi kabl dedim sonradan baska swye grdim baktm ping ucuor sonra yapailm dedim msnde tamam dedi kabl etti sonra bi baktim konu acmis oxi ile attıgımız ws sonuc ortada sne kimsin la bana kafa tutuon hawada karada ws atarım senle bugün aksam bekle ws atcaz tamma mı lan ! :@ forum üyelerinden özür diliorum .

BöyLe Şey Yapmana GeRek Yok :@ MiLLetide KandıRma!!

Ya bıraq aLLah A$kına Ws dedim tamam dedin fotoda beLLi snn pinqin şimdi ne inkar edi0n ilkinde 3-0 atııp adamalr qirdi baştan dedin yine attım...
SnLe Her TürLü ws atarım msn deim her zmn atarı havada karada aLırım seni bn sana diim kimse bişey inkar etmesin.....

arkadaşım hala anlamıosun benm yerime baska adam girmis onla ws atmıssın ya Allah'ım ya sabır ! beni bilen bilir alayına gideirm tamam mı !

hamachi ezer : ) fakedir bu

westLer bana da msnde ws teklif ettin sonra işim var dedim fake'çıkarıp ws yapıp yenmiş gibi buraya koyarsan bitiririm seni.

Tebrikler Westler.Benlede Vs İstedin Bugun.SocL Sw Haricinde Baska Sw de Mac Yapmam.SocL sw Bul Benlede Atarsın Mac.Tekrar Tebrikler

woLkinq`s we aLLen beni isledinizmi hccc hayıR biLmeden konuşmaınn...

ßn biLereqmi yaptım bunu hayR bn muraTLa konuştum we anLaştıq yanLış anLaşıLma olmuş...

ßiLmeden konuşmaın qeLin sizLede aTaLım yendim yendim yeniLdim yeniLdim ne farkeder bi şeyin farkında deiLsiniz konuşuyosunuz!!!
Tazmanya:sa0L yoRum için bi sen adam aKıLLı yaptın bide Burkay saoLn...

ßn biLereqmi yaptım bunu hayR bn muraTLa konuştum we anLaştıq yanLış anLaşıLma olmuş...

ßiLmeden konuşmaın qeLin sizLede aTaLım yendim yendim yeniLdim yeniLdim ne farkeder bi şeyin farkında deiLsiniz konuşuyosunuz!!!

Çok Çok Çok Övdün Kendini Pm at Msn Ver..Resim Güzel sağolasın

arkadasımızla anlastık beyler sorun yok benim csde suan hata war ve calismior o yüzden giremiorum sw wermisti bana o sw ye baska biri girmis ve beni o sanmıs ve yenmiş tbrik ediorum kendisinni =)

aRtıq bu tartışma bitti demek:D S0nunda xS

Geri