0
EXE RANK
rbLotez
Fexe Kullanıcısı
- Quantum-Mt2 TANITIM BASLIYOR -
Serverimiz daha 3 gün önce açılmış olup siz Metin2 arkadaşlarımızın desteği ile yıllar boyu devam edecektir..Ben fazla uzatmadan özelliklerimize geçeyim..
2011 Server Files ( 1-2 gün içinde 2012 Server Files bekleniyor .. )
Auto -Pot (Yani Auto - pot a sağ tıkladığınızda kendisi can azalınca pot yeniliyor.)
Başlangıç 45 Lv.. Level Sınırı 250 dir..
Diğer Maplar Aktif --
1-Kristal Oda
2-Dinazor Adası
3-Ölüm Vadisi
4-Goblin Dağları
5-Devils Catacomb
Dönüşümler Aktif--
1- Zırh Dönüşümleri
a- Savaşcı Turkuaz Zırh --> Mavi Çelik Zırh --> Savaşcı Zehir Zırh --> Savaşcı Kraliyet Zırhı
b- Ninja Turkuaz Zırh --> Mavi Fırtına Takım --> Ninja Zehir Zırh --> Ninja Kraliyet Zırh
c- Sura Turkuaz Zırh --> Mavi Büyülü Zırh --> Sura Zehir Zırh --> Sura Kraliyet Zırhı
d- Şaman Turkuaz Zırh --> Mavi Elbise --> Şaman Zehir Zırh --> Şaman Kraliyet Zırhı
Kask Dönüşümleride Aktiftir.. ( 41 Lv --> 60 Lvl --> 80 Lv Kaskları olarak )
Zırhlarda Seviyeye Göre Parlama Efekti
Örneğin : 1. Derecedeki Turkuaz Zırh Normal +9 Çelik Gibi Parlarken Mavi Fırtına Zırhı Mavi Duman Efektiyle Parlıyor..
Osmanlı Saç Stilleri
İçgörü Küresi Aktif
Silah Satıcısında Standart 65 Lvl İtemleri
Zırhçıda 61 Lvl Zırhları Takılar Kalkanlar Ayakkabılar ve Cevherler
Perfect Npc Kahraman Zalim olma Npc At Becerilerini Geliştirme Npcsi aktif
Karaktere Özel Banka
Efsunlar :
Çeviklik Güç Zeka : %20 Oranında
Kılıç Bıçak Çift El vb.. : % 15 Oranında
Max. HP : + 3000 Oranında Gelmektedir..
Düzenli Olarak 2 Günde Bir Kez Event yapılacaktır..
Şebnemler Özellikler Gözüküyor .. ( Delici %20 . Büyü Sav. %20 ) gibi..
85+ Görevleri ( Görev Sonucu Ödül Olarak Kalıcı Özellik Veriyor +50 Def +50 Atak Gibi )
Boss Avcısı Görevi Aktif ( 25 - 50 - 75 - 100 - 300 Boss Kesiminde Dereceye Göre Ödüller .. Size 4 farklı ödül seçeneği sunuyor.. Mesela 25 Boss kestiğinizde 60Lvl Kasklarından Herhangi Birini Seçebilirsiniz 300 Boss Kesiminde İse Size 4 Karakterinde Kralıyetınden Birisini Seçmenizi istiyor.. )
Ticaret Duyurusu Aktif ( Buraya Yazdığınızda Yazınız 3 Krallık Tarafından da Görülebilir .. )
Yani Quantumt2 Tam Anlamıyla Özellik ve Eğlence Deposu..
Profesyonel GM Kadromuzla Size Tam Anlamıyla Zevki Yaşatmayı Amaçlıyoruz..
Bunların Yanında Haftanın Her Günü En Az 10 Saat GM lerimizden Birisi Onlinedir..Yani Anında Yardım Alabileceksiniz..
ANASAYFA -> http://quantumt2.bayrakteknoloji.com/
.. EVET ARKADASLAR PROFESSİONAL EKİBİYLE Quantum-Mt2 SİZLERİ BEKLİYOR ..
Serverimiz daha 3 gün önce açılmış olup siz Metin2 arkadaşlarımızın desteği ile yıllar boyu devam edecektir..Ben fazla uzatmadan özelliklerimize geçeyim..
2011 Server Files ( 1-2 gün içinde 2012 Server Files bekleniyor .. )
Auto -Pot (Yani Auto - pot a sağ tıkladığınızda kendisi can azalınca pot yeniliyor.)
Başlangıç 45 Lv.. Level Sınırı 250 dir..
Diğer Maplar Aktif --
1-Kristal Oda
2-Dinazor Adası
3-Ölüm Vadisi
4-Goblin Dağları
5-Devils Catacomb
Dönüşümler Aktif--
1- Zırh Dönüşümleri
a- Savaşcı Turkuaz Zırh --> Mavi Çelik Zırh --> Savaşcı Zehir Zırh --> Savaşcı Kraliyet Zırhı
b- Ninja Turkuaz Zırh --> Mavi Fırtına Takım --> Ninja Zehir Zırh --> Ninja Kraliyet Zırh
c- Sura Turkuaz Zırh --> Mavi Büyülü Zırh --> Sura Zehir Zırh --> Sura Kraliyet Zırhı
d- Şaman Turkuaz Zırh --> Mavi Elbise --> Şaman Zehir Zırh --> Şaman Kraliyet Zırhı
Kask Dönüşümleride Aktiftir.. ( 41 Lv --> 60 Lvl --> 80 Lv Kaskları olarak )
Zırhlarda Seviyeye Göre Parlama Efekti
Örneğin : 1. Derecedeki Turkuaz Zırh Normal +9 Çelik Gibi Parlarken Mavi Fırtına Zırhı Mavi Duman Efektiyle Parlıyor..
Osmanlı Saç Stilleri
İçgörü Küresi Aktif
Silah Satıcısında Standart 65 Lvl İtemleri
Zırhçıda 61 Lvl Zırhları Takılar Kalkanlar Ayakkabılar ve Cevherler
Perfect Npc Kahraman Zalim olma Npc At Becerilerini Geliştirme Npcsi aktif
Karaktere Özel Banka
Efsunlar :
Çeviklik Güç Zeka : %20 Oranında
Kılıç Bıçak Çift El vb.. : % 15 Oranında
Max. HP : + 3000 Oranında Gelmektedir..
Düzenli Olarak 2 Günde Bir Kez Event yapılacaktır..
Şebnemler Özellikler Gözüküyor .. ( Delici %20 . Büyü Sav. %20 ) gibi..
85+ Görevleri ( Görev Sonucu Ödül Olarak Kalıcı Özellik Veriyor +50 Def +50 Atak Gibi )
Boss Avcısı Görevi Aktif ( 25 - 50 - 75 - 100 - 300 Boss Kesiminde Dereceye Göre Ödüller .. Size 4 farklı ödül seçeneği sunuyor.. Mesela 25 Boss kestiğinizde 60Lvl Kasklarından Herhangi Birini Seçebilirsiniz 300 Boss Kesiminde İse Size 4 Karakterinde Kralıyetınden Birisini Seçmenizi istiyor.. )
Ticaret Duyurusu Aktif ( Buraya Yazdığınızda Yazınız 3 Krallık Tarafından da Görülebilir .. )
Yani Quantumt2 Tam Anlamıyla Özellik ve Eğlence Deposu..
Profesyonel GM Kadromuzla Size Tam Anlamıyla Zevki Yaşatmayı Amaçlıyoruz..
Bunların Yanında Haftanın Her Günü En Az 10 Saat GM lerimizden Birisi Onlinedir..Yani Anında Yardım Alabileceksiniz..
ANASAYFA -> http://quantumt2.bayrakteknoloji.com/
.. EVET ARKADASLAR PROFESSİONAL EKİBİYLE Quantum-Mt2 SİZLERİ BEKLİYOR ..