19
EXE RANK
By BuRç-X #
Fexe Kullanıcısı
Puanları
0
Çözümler
0
- Katılım
- 22 Şub 2009
- Mesajlar
- 19,798
- Tepkime puanı
- 0
- Puanları
- 0
- Yaş
- 37
Açıklama
Birkaç saat önceden kuru baklaları suya bırakın. Zeytinyağında soğanı kavurun. Bakla, su, tuz ve şekeri ilave edin. Kısık ateşte iyice yumuşayıp, suyunu...
Malzemeler
Yarım kg kuru bakla
Yarım su bardağı zeytinyağı
1 adet kıyılmış soğan
1 adet limonun suyu
2 dal kıyılmış dereotu
1 çorba kaşığı sirke
1 tatlı kaşığı şeker
1 tatlı kaşığı tuz
Tarifi
Birkaç saat önceden kuru baklaları suya bırakın. Zeytinyağında soğanı kavurun. Bakla, su, tuz ve şekeri ilave edin. Kısık ateşte iyice yumuşayıp, suyunu çekinceye kadar pişirin. Sıcakken mikserden geçirip, püre haline getirin. İçine limon suyu, sirke ve dereotunu ilave edip, servis tabağına dökün. Soğuduktan sonra dereotu ve zeytinyağı ile servis edebilirsiniz.
Birkaç saat önceden kuru baklaları suya bırakın. Zeytinyağında soğanı kavurun. Bakla, su, tuz ve şekeri ilave edin. Kısık ateşte iyice yumuşayıp, suyunu...
Malzemeler
Yarım kg kuru bakla
Yarım su bardağı zeytinyağı
1 adet kıyılmış soğan
1 adet limonun suyu
2 dal kıyılmış dereotu
1 çorba kaşığı sirke
1 tatlı kaşığı şeker
1 tatlı kaşığı tuz
Tarifi
Birkaç saat önceden kuru baklaları suya bırakın. Zeytinyağında soğanı kavurun. Bakla, su, tuz ve şekeri ilave edin. Kısık ateşte iyice yumuşayıp, suyunu çekinceye kadar pişirin. Sıcakken mikserden geçirip, püre haline getirin. İçine limon suyu, sirke ve dereotunu ilave edip, servis tabağına dökün. Soğuduktan sonra dereotu ve zeytinyağı ile servis edebilirsiniz.