|| Yepyeni c0nF!q >> w.cfg << by ATAvraT || ( %90 HS )

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ATAvraT`
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ya benle iddaslama kardeşim socl 3.2 geçio demişsin git gir cs3.senoyna.com a ben denedim girmedi sana yalan sölicek halimiz yok. konsoldan atılan arklada sxe actıklarına emin olsnlar cfg nin boyutu byk olduu için sxe acık olmadıgı zmn atar konsoldan.

iyi tamam senin dediğin olsun.Giren giriyor..

AtAvraT kardeşim iyi diyosuN hoş diyosuNdaa % deLerde oLmazz yaa :S biLeqine baqLı.. az bi biLek oLsun.. cfgyee qerek biLe oLmaz asLındaa eyw.. qüzeL payLaşım devamını diLerimm..

Nurdem Team | ~ maNSeT^s.bLL``yRd

teşekkürler...

Cfg ye baktım p tuşuna basmayın ve ismi değiştirin kendi reklamını yapıyor ayrıca çalıntı bir cfg oldugu çok belllli içinde cfg nin sahibinin ismi var bakabilirsiniz ve ve ve oradan buradan cfg alıp bir araya getirerek cfg sunmayı hiç mi hiç tasvip etmiyorummmmmmmmmm

ulan adam bi config verdi size burnundan getirdiniz susun mk alın kullanın işte emeğe sayqı qösterin ! x| eyw kardeşim saol..

sa0L kaRdş ..

Istenen Kullanır Istemeyen Kullanmaz.. Biz Kimseye ZorLa al bunu kullanacaksın başka yolu yok demedik.! Tabikide alacaz başkalarından biz cs üreticisi değilizki..

yaLnız Prestiqe Nın AyarLarı var İnsan İsmini Bari siLer Yukarda Yazıyor :D. GüzeL CFG dir Garantisini veriyorum.

[quote="BuRç-X |]yaLnız Prestiqe Nın AyarLarı var İnsan İsmini Bari siLer Yukarda Yazıyor :D. GüzeL CFG dir Garantisini veriyorum.[/QUOTE]

oyuna girince prestiqe yazmıyor.. kodları işler adı işlemez..

saolasın denicem...

emege saygı ... eyw

Çok iyi cfq saoL tskLer.

saoL ama ezo cfq :S

Abi Harika Bea Kralsın

Yahu bilader (özür dileyerek) ne Mal Şeyler Yazıyorsunuz :S
Anlamıom Adam demiş %90 Hs Neyle ölçüyorsunuz anlamıYorum ya

saoLas1n den1cem.

sağol deniyorum...

Geri