"Türkiye'nin standartları çok yüksek"

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan styla45
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
2
EXE RANK

styla45

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
styla45
Çırağan Palace Kempinski Otel'de gerçekleştirilen Uluslararası Basketbol Federasyonları Birliği (FIBA) Yönetim Kurulu toplantısında Basketbol Federasyonu'na açıklamalarda bulunan Saez, Türkiye'nin 2010 FIBA Dünya Şampiyonası'nı en iyi şekilde organize edeceğinden kuşkusu olmadığını ifade etti.

Saez, Türkiye'nin her zaman yüksek standartları olduğunu dile getirerek, ''Türkiye organize ettiği tüm turnuvalarda yüksek standartları olan bir ülke. Her zaman profesyonel ve organize şekilde çalışan bir federasyon. 2 gündür devam eden FIBA Yönetim Kurulu Toplantısı'nda da buna bir kez daha şahit olduk. Önümüzdeki yıl Türkiye'de düzenlenecek olan 2010 FIBA Dünya Şampiyonası'nın da en yüksek standartlarla ve en iyi şekilde organize edileceğinden hiç kuşkum yok'' değerlendirmesinde bulundu.

(A) Milli Basketbol Takımı hakkındaki düşüncelerini de açıklayan Saez, ''Türk Milli Takımı, Polonya'da bizi yendi. Çok güçlü bir takım. Önümüzdeki yıl 2010 FIBA Dünya Şampiyonası'nda ev sahibi olma avantajı ile çok başarılı olacağına inanıyorum. Türkiye, 2010 FIBA Dünya Şampiyonası'nın çekinilecek ekiplerinden biri olacak, bundan hiç kuşku duymuyorum'' diye konuştu.

Geri