TED Ankara Kolejliler'de hedef şampiyonluk

17
EXE RANK

-k1nq`LioN*

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
-k1nq`LioN*
TKB2.Ligi'nde normal sezon hafta sonu oynanan maçlarla sona ererken Optimum TED Ankara Kolejliler aldığı farklı galibiyetlerle ligin yenilgisiz tek takımı unvanını da korudu. Kolejliler bu hafta sonu başlayacak olan play-off eleme turu ilk maçını Bandırma Basketbol ile kendi sahasında oynayacak..

Optimum TED Ankara Kolejliler antrenörü Derya Özyer hazırlıkları sürdürdüklerini ifade ederken takımı ile ilgili de genel bir değerlendirme yaptı.

Özyer şöyle dedi:
“Türkiye Kadınlar Basketbol 2. Ligi 2010-2011 sezonu A grubundaki maçlarımızı namağlup olarak tamamladık. Sonuçları değerlendirecek olursak attığımız 1750 sayı ile ligde en fazla sayı atan ve yediğimiz 797 sayı ile de en az sayı yiyen takım olduk ve bu bizim açımızdan sevindirici bir durum. Oyuncularımın sezon başından bu yana yansıttığı performanslarından memnunum. Halen play-off öncesi çalışmalarımızı sürdürüyoruz çünkü telafisi olmayan bir döneme girdik. Play-off 1. turunda Bandırma Basketbol ile eşleştik ve her maçın önemli olduğunun bilincindeyiz. Bundan sonra rakiplerimizin gücünün artacağının ve bizim gibi 1.Lig hedefi olan takım sayısının çokluğunun da kaliteyi yükselteceğini düşünüyorum. Biz de kayıpsız bir şekilde hedefimize ulaşmak için elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız. Şampiyonluk hedefi ile çıktığımız bu yolda Başkanımız Sayın Önder Bülbüloğlu ve Yönetim Kurulumuzun desteğini her zaman arkamızda hissetmek bize ayrıca güç veriyor. Bundan sonrası için mücadele edecek tüm takımlara başarılar dilerken maçların fair-play çerçevesinde geçmesini temenni ediyorum.”

Geri