sXe Injected v10.0 Fix 2 Arg. Edition Yeni!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Twilight
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
0
EXE RANK

Twilight

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Twilight
sXe Injected v10.0 Fix 2 Arg. Edition Yeni!
2en8gut.jpg

DÜZELTiLEN;
(!) Düzeltilen : CS başlangıcında takılı kalma (32 Bits)

Fix2 mi çıktı :(

Bu sabah çıktı, Hatalar tarihe karıştı :) Bu arada site modetatör'leri sadece kendi sXe konularını sabite alıyorlar, İnşallah bu düzgün sxe paylaşımı sabit'e alınır.

Teşekkürler Paylaşım için.

sXe hatası veriyor program kapatılcak diye bi yazı cıkıyor sxeyi kapatınca pc otomatik bi dosya cıkıyor karşıma sxe dosyası diyor oyuna bu yüzden giriş yapamıyorum yardımcı olursanız sevinirim eski sürümleri dahi kullansam aynı hatayı veriyor nasıl düzelebilir bu

sXe hatası veriyor program kapatılcak diye bi yazı cıkıyor sxeyi kapatınca pc otomatik bi dosya cıkıyor karşıma sxe dosyası diyor oyuna bu yüzden giriş yapamıyorum yardımcı olursanız sevinirim eski sürümleri dahi kullansam aynı hatayı veriyor nasıl düzelebilir bu
Pc'ne virüs bulaşmış olabilir sağlam bi virüs taraması yaptır

sXe Kurulumda hata aldıysan aşağıdaki işlemleri uygula;
SXE hata verdiği zaman gönderme yi tıkla, Daha sonra üstüne bir daha sxe kur hata vermicek bu sefer daha sonra sxe klasorunu program files'den sil masa üstünden sxe klasorunu sil başlat da program listesinden sil denetim masasından sil, C:\Program Files\Valve den sXe Injected not defterini sil, Tekrar setup kur düzelicek 2 incisindede düzelmesse işlemi bir daha dene..

Eğer hata devam ediyor ise not defterindeki yazıları buraya kopyala sorunun nedenini yazim..

Paylaşım için Teşekkürler..

Paylaşım içiçn teşekkürlerlde link kırık :s

Teşekkürler . . . Tebrikler `` #

link kırıkk

Geri