sXe 8.1 Çıktı Kingler Nabıcak şimdi !

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Recovery
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
0
EXE RANK

Recovery

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Recovery
evet arkadaşlar sabah 8.1 çıktı o ortalıkta gezinen kingler napacak loader'siz kasabilecekmi Bakalim ? hadi şimdide ghost diyinde .... ortalıkta kingim die dolaşanlar hadi şimdide kasın şimdide vs diyinde kafanıza vereyim. :thumbdown:

KatılıoyrmMm

ßoş bir konu sanki :S Katılıyorum ßende :D

zaten sen kendin walsın ne konusuyon allahım ya konu klilit.... hattabın tırnağı olamazsın sen

La woRd biLmedeN etmeDeN ne qunahını aLıon bebenın biLek dene bişey wAr hiç evine yanına qidip oynaısını qordunmu he qöRduysen tmm aMa qormeddeN otMe :@

Bu bebe waLın kraLı yaa ghost kuLLanıoo ghost guncellendıgı ıcınn Ötüyoo Yani anLıcanız. meydan yıne bos kaldı:) herkes kımın ne mal oldunu bılıyo zaten

yha bide konuşuosn mehmet abidn almşsn cfg bide ghos7 tamam acıorm lan sna kndini türkiye 1.si sanıo yha :@

KatıLıyorum karde$

Aynen. Geçen sw nin birinde admın duvar izliyodu wall kapa dedim beni banladı :d

La a.k kasSaN 3D derLer KasMAsaN Bot derLer AmqLar bıde qorMedeN iftirA aTarLarr :@@ AMQ

ballooonların patlama zamanı geldı cattı ıste hadı la smdıdıde movlerınızı koyun sıteye hehehehehe balonlar sızı hepsı patladı bugun :D:D:D

recovery 3d sin k.b wall aımbot 3d omega hepsi sende var

Aynen şimdi kingLeRi görecez :D:D

haha doğru xD

Konu kilitlendi...!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri