Sizce Oktayı Kim Kaçırdı?

15
EXE RANK

-AUXERRE. `

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
-AUXERRE. `
*Seval(buketin annesi)
*Meral (saffetin annesi)
*Kerem
*diğer

şimdi seval ile kocası arasındaki ortak bankadan epey para çekilmiş seval tarafından. bu bir ipucu olabilir. nasıl olsa oktayın doktoru cok para alıyor.

meral ise dikkatinizi çekerse saffet içkili haliyle konuşurken.. anne beni sevmicek sevmicek derken meral ise hayır olm seni sevicek dedi.buda bir ipucu olabilir yani oktay elinde olabilir. onu koz olarak kullanabilir.

kerem ise yerini biliyor. ama eminim bu işte parmagı var .yeri bilmesi ise sevalin kacırdıgını öne sürüyor. yani meral kacırmış olsa bilemez seval kacırdıysa bilebilr.. hatta sevala demişti seval hanım ben sizin daima yanınızdayım ne isterseniz yapıcam demişti. demekki seval Kerem 2lisi oktayı kacırmış. olabilir

ihtimaller bunlar arkadaşlar varsa bildiginiz başka ipuucu yazın bulalım şu kişiyi.

bnce kerem kaçıramaz çünkü o aRıo

Büyük ihtimalle saffetin annesi

y0ke Buketın annesı xD

beyLer buketin annesi buldurdu ve suan yasatmaya calısıyor ama gerisini bilemem izleyip göreceğiz YANİ BUKETİN ANNESİNİN ELİNDE

buketin anası :D

anası puhahahah xD

eed buketin motherinde :D

saffetn anası da olabilir

Kerem kaçırdı ya dikkatli izlemiyomusunuz ? :D

o zamn bu böLümde daya YiYecek saffetten

BEnce Buketın Anası Cunku Koprude onLa konustu Hemde saffeTn anasından Daha DuzenLi :P

anıL aloooo filmi izle kerem kaçırdı alooo :D dayak atmaya gittiler dün kerem'e :D

izLedim kardeşim daha hiç kacırmadm :=) Kerem Kaçırmadı :=) BenDen Size söLemesi :P cunku Kerem Bayan deıL içeri hep bi Bayan qirio :S

ama Doktor ins Gamzeye soLer :)

web den alıntııı :D saffetin annesi

bncede o yaaaa

Bence Buketin annesi :D

Bakın Tahmit edigim gibi SAFFET'ın ANASI :)

Geri