15
EXE RANK
-AUXERRE. `
Fexe Kullanıcısı
farzedelim bir programı doğru bir şekilde silmediniz
Siz programı silersiniz fakat programın registry ye attığı anahtarlar silinmez
Bu da sistemin performansını -az ya da çok- düşürür
Bu sadece bir örnek
Registry Medic oldukça kolay kullanımlı bir programdır
Programı açın, registry i tarayın
O hatalı anahtarları bulsun ve hatalı anahtarları tek klik ile silin
Bu kadar basit
Böylece sisteminizin performansını artırın
Üstelik bunun yanında truva atlarını (trojanları) da tanıyabilme özelliğine sahiptir
Sisteminizi trojanlara karşı korur, yani sisteminizin güvenliğinde de Registry Medic in rolü vardır
- [COLOR=#0066cc]Sisteminizi 0 Hızlandırın ! AyrıntıLı Anlatım !*Registry Medic v5.0(2.Konu)[/COLOR]
Programı kuruyoruz:
Programı açıyoruz:
Full Scan tuşuna basarak sistemimizde bir arama yapıyoruz
Full Scan'a bastıktan sonra sistemimizde 5 dakikalık bir arama yapıyor, sonra karşımıza böyle bir sayfa geliyor:
Bende baya bir hata buldu, 1514 hata
Şimdi sıra bu hataları temizlemede
Bu hataları temizledikten sonra sistemimiz baya bir rahatlayacaktır ve hızlanacaktır
Yukardaki resimde gördüğümüz gibi Start Repair butonu var o butona tıklıyoruz ve :
Evet diyoruz ;
Hızlı bir şekilde hataları temizliyor
Ve üst resimde görüldüğü gibi hiçbir hata kalmıyor, Ve bilgisayarımız hızlanıyor
NOT: Bu temizleme işlemini yaptıktan sonra lütfen bilgisayarınızı yeniden başlatınız
Ben programı kendim bizzat deneyip sizlerle paylaştım, gerçekten de hızlandırıyor program
[COLOR=#0066cc]DOWNLOAD[/COLOR]

Programı kuruyoruz:

Programı açıyoruz:

Full Scan tuşuna basarak sistemimizde bir arama yapıyoruz

Full Scan'a bastıktan sonra sistemimizde 5 dakikalık bir arama yapıyor, sonra karşımıza böyle bir sayfa geliyor:

Bende baya bir hata buldu, 1514 hata

Evet diyoruz ;

Hızlı bir şekilde hataları temizliyor

Ve üst resimde görüldüğü gibi hiçbir hata kalmıyor, Ve bilgisayarımız hızlanıyor

NOT: Bu temizleme işlemini yaptıktan sonra lütfen bilgisayarınızı yeniden başlatınız

Ben programı kendim bizzat deneyip sizlerle paylaştım, gerçekten de hızlandırıyor program

[COLOR=#0066cc]DOWNLOAD[/COLOR]