Sarper v3.1 CWM+Odin

20
EXE RANK

`korkunc` `FENA`

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
`korkunc` `FENA`
Sarper v3.1
Pda: I9000XWJS5

Kernel: SpeedMod K13c

Rom ilk yüklendiğinde tema yüklenmemiş bir şekilde gelecektir bunun nedeni herkezin istediği temayı atmasını sağlamaktır.

Sarper v3 İndir
Sarper v3.1 İndir
Sarper v3.1 (Odin-Test) İndir

Rom Nasıl Yüklenir ?

Sarper v3.1 her rom üzerine kululabilir fakat benim önerim re-partition seçilerek yüklenmiş jm8 üzerine yüklenmesidir.

Odin Vesiyon Nasıl Yüklenir :

1. Telefonu temizleyin (wipe)
2. Kapatın ve download mode da açın (ses açma+home+power tuşu)
3. Bilgisayarınızdan odin i açın pda bölümüne "Sarper_PDA.tar" dosyasını pit bölümüne "Sarper_Pit.pit" dosyasını gösterin.
4. Re-partition seçilmeyecek
5. Telefonunuzu bağlayın ve bilgisayar telefonunuzu görünce start a basın.
6. Yükleme tamamlandıktan sonra telefon yeniden açılacak ve recovery ekranı gelecek birkaçta seçenek.
7. yes diyin ve lagfix yapmaya başlasın.
8. Lagfix işlemi bittikten sonra recovery menüye gelecek reboot system now diyin.
9. Telefon açıldıktan sonra tekrar kapatın recovery i açın "Wipe data/factory reset" ve "Wipe Cache" yapıp tekrar reboot system now diyin.
10. Yükleme Tamamlandı.

Kısa Anlatım: factory resetten sonra cwm menüden yükleyin.

Uzun Anlatım:
1. CWM menüye giriyoruz.
2. Wipe data/factory reset'e basıp yes diyoruz
3. "install zip from sd card" diyoruz ve daha sonra "Choose zip from SDCARD" diyip "Sarper v3.zip" seçtikten sonra yes'e basıyoruz ve rom'un yüklenmesini bekliyoruz.
4. Yükleme Tamamlandıktan sonra "go back" diyip "reboot system now" diyoruz.

Video Anlatım (Falcon_Knife34 arkadaşımıza video için teşekkürler) :

Tema Nasıl Yüklenir ?

1. İndirdiğiniz tema dosyasını "xxxxxx.zip" telefonun dahili hafızasına atıyorsunuz.
2. Recovery mode da açıp "install zip from sd card" diyoruz ve daha sonra "Choose zip from SDCARD" diyip "xxxxx.zip" seçip yes diyoruz.
3. Yükleme Tamamlandıktan sonra "go back" diyip "reboot system now" diyoruz. *[/bilgi]

Ext2 Lag Fix Nasıl Yapılır ?
[bilgi]1. Recovery Mode da açıyoruz telefonu.
2. Şimdi Sırasıyla "advanced SpeedMod ULK Features" *--> "LAGFIX options" --> "Adnamced custom conversion options" dedikten sonra aşşağıdaki hale getiriyoruz.

DATA_FS=ext2
CACHE_FS=ext2
DBDATA_FS=ext2
DATA_LOOP=ext2
CACHE_LOOP=ext2
BIND_DATA_TO_DBDATA=data

3. Yukaridaki hale getirdikten sonra 3 kere "go back" diyoruz ve "reboot system now" seçiyoruz.
4. Telefon baştan başlatılacak ve size bir soru soracak onu yes diyoruz ve lagfix işlemi başlıyor.(biraz uzun sürebilir bekleyin)

Video Anlatım (falcon_knife34):

BLN Nasıl Yapılır ? (Mesaj veya cevapsız arama yani bir bildiğim olduğunda telefonunuzun tuşları yanar ve mesajı okuyanakadar yanık kalır. mesajın geldiğini ekranı açmadan tuş ışıklarının yanıp yanamasından anlayabilirsiniz.

1. Recovery Mode da açıyoruz telefonu.
2. Şimdi Sırasıyla "advanced SpeedMod ULK Features" *--> "BLN options" --> "Turn BLN on" dedikten sonra telefonu yeniden başlatıyoruz.

Geri