Sagopa Kajmer Mi ? Ceza Mı ?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan -EyLuL-
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Sagopa Kajmer mi ? Ceza mı ?

• SAGOPA KAJMER

Oy: 12 80.0%
  • CEZA

Oy: 3 20.0%

• Kullanılan toplam oy
    15
0
EXE RANK

-EyLuL-

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
-EyLuL-
Arkadaslar baştan belirteyim sago varken cezaya laf düşmez.
Sago rapin oğlu değildir,rap sagonun oğludur x=)

Ben hiçbir zaman Yunus Özyavuz ile Bilgin'in karşılaştırılmasını hoş bulmam. Çünkü bu karşılatırma yanlıştır. Çünkü ikiside farklı şeyler yapıyor. Ceza kafiyelerle birşeyler anlatmaya çalışıyor anlamsız sözler yazıyor ve bunu rap yağtım diyerek 2. sınıf insan topluluklarına sunuyor...

Sagopa'nın yaptığı ise harikûlâde birşey. Rap'in ötesinde kalp gözüyle ahireti anlatmak gibi birşey. Mükemmeli arayan biri mutlaka Sagopa Kajmer dinlemeli. Hem saygılı hem kat kat üstün bir şahıs.

Ben hiçbir zaman Yunus Özyavuz ile Bilgin'in karşılaştırılmasını hoş bulmam. Çünkü bu karşılatırma yanlıştır. Çünkü ikiside farklı şeyler yapıyor. Ceza kafiyelerle birşeyler anlatmaya çalışıyor anlamsız sözler yazıyor ve bunu rap yağtım diyerek 2. sınıf insan topluluklarına sunuyor...

Sagopa'nın yaptığı ise harikûlâde birşey. Rap'in ötesinde kalp gözüyle ahireti anlatmak gibi birşey. Mükemmeli arayan biri mutlaka Sagopa Kajmer dinlemeli. Hem saygılı hem kat kat üstün bir şahıs.

Sagopa bir numara ya x))
En başta kfürsüz rap yapması sevmiştim ve araştırdıkca en güzel şarkılarını gördüm.
Bu arada ceza'nın adı Bilgin değildir.
Sagopa kajmer çoğu şarkısında adından söz eder Yunus ÖZYAVUZ diye.Fakat ceza hiçbir şarksında adından bahsetmez ben sagopadan önce ceza dinliyordum çok araştırdım ama her kaynakta farklı kiminde hakan kiminde bilgin kiminde ahmet farklı şeyler söylüyorlar.

Sagopa kajmerrr

Söylemiş herşeyi zaten gerek yok cevaba? :D

burç sölemiş zaten ikiside farklı yeri geldiğinde ceza yeri geldiğinde sago dinlerim ayrım yapmam. :)

ses olarak saqopa derım

Tabiki de her türlü Sagopa. Rap sevmem ama Ceza da kim ki. Sagopanın sesi ve şarkı sözleri bir başka.

Geri