Provans usulÜ sandvİÇ

19
EXE RANK

By BuRç-X #

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Katılım
22 Şub 2009
Mesajlar
19,798
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
37
By BuRç-X #
4[SIZE=3][COLOR=#660033] domates[/COLOR][/SIZE]
2 diş
[SIZE=3][COLOR=#660033] sarımsak[/COLOR][/SIZE] (dövülmüş)
3 çorba kaşığı zeytinyağı
bir tutam taze çekilmiş karabiber
1 baget ekmek
1 küçük
[SIZE=3][COLOR=#660033] soğan[/COLOR][/SIZE] (ince kıyılmış)
1 tatlı sivribiber (halka doğranmış)
4 yeşil salata yaprağı
50 konserve ançüez (sütte 20 dakika dinlendirildikten sonra süzdürülüp, kurulanmış)

Bir
[SIZE=3][COLOR=#660033] domates[/COLOR][/SIZE]in kabuğunu soyup ince doğrayın Bir kâseye koyup, sarmısak, zeytinyağı ve karabiberi ekleyerek karıştırın. Bageti kesmeden uzunlamasına ikiye yarıp içine[SIZE=3][COLOR=#660033] domates[/COLOR][/SIZE]li karışımdan bolca surun. Obur[SIZE=3][COLOR=#660033] domates[/COLOR][/SIZE]leri ince dilimleyip,[SIZE=3][COLOR=#660033] soğan[/COLOR][/SIZE] dilimleri ve çarliston[SIZE=3][COLOR=#660033] biber[/COLOR][/SIZE] dilimleriyle birlikte bagetin içme yerleştirin.
Üstlerine yeşil salata yapraklarını ve ançuezleri yerleştirip bagete üstten iki elinizle bastırarak, malzemelerin lezzetlerinin birbirine karışmasını sağlayın. Bageti keskin bir bıçakla dörde bölüp, geniş bir tabakta servis yapın.
 
Geri
Üst