19
EXE RANK
By BuRç-X #
Fexe Kullanıcısı
Puanları
0
Çözümler
0
- Katılım
- 22 Şub 2009
- Mesajlar
- 19,798
- Tepkime puanı
- 0
- Puanları
- 0
- Yaş
- 37
Malzemeler
1 paket Pınar Ton Balık
4 dilim tost ekmeği
3 yaprak marul
3 yaprak roka
2 dilim halka[SIZE=3][COLOR=#660033] domates[/COLOR][/SIZE]
2 dilim halka[SIZE=3][COLOR=#660033] soğan[/COLOR][/SIZE]
1-2 dal dereotu
Üzeri için; hardal ve mayonez
Hazırlanışı
Tost ekmeklerinin üzerine hardal ve mayonez sürülür, 3 küçük yaprak marul ve 3 yaprak roka eklenir. Üzerine 80 gr PINAR Ton Balık eklendikten sonra 2 dilim halka[SIZE=3][COLOR=#660033] domates[/COLOR][/SIZE] ve 2 ince dilim doğranmış halka[SIZE=3][COLOR=#660033] soğan[/COLOR][/SIZE] (isteğe bağlı olarak 1-2 dal dereotu)eklenerek servis yapılır.
1 paket Pınar Ton Balık
4 dilim tost ekmeği
3 yaprak marul
3 yaprak roka
2 dilim halka[SIZE=3][COLOR=#660033] domates[/COLOR][/SIZE]
2 dilim halka[SIZE=3][COLOR=#660033] soğan[/COLOR][/SIZE]
1-2 dal dereotu
Üzeri için; hardal ve mayonez
Hazırlanışı
Tost ekmeklerinin üzerine hardal ve mayonez sürülür, 3 küçük yaprak marul ve 3 yaprak roka eklenir. Üzerine 80 gr PINAR Ton Balık eklendikten sonra 2 dilim halka[SIZE=3][COLOR=#660033] domates[/COLOR][/SIZE] ve 2 ince dilim doğranmış halka[SIZE=3][COLOR=#660033] soğan[/COLOR][/SIZE] (isteğe bağlı olarak 1-2 dal dereotu)eklenerek servis yapılır.