19
EXE RANK
By BuRç-X #
Fexe Kullanıcısı
Puanları
0
Çözümler
0
- Katılım
- 22 Şub 2009
- Mesajlar
- 19,798
- Tepkime puanı
- 0
- Puanları
- 0
- Yaş
- 37
1 Adet iri[SIZE=3][COLOR=#660033] patlıcan[/COLOR][/SIZE]
1 Adet dolmalık[SIZE=3][COLOR=#660033] biber[/COLOR][/SIZE]
50 Gr haşlanmış[SIZE=3][COLOR=#660033] tavuk[/COLOR][/SIZE] göğsü
2 Adet haşlanmış taze[SIZE=3][COLOR=#660033] fasulye[/COLOR][/SIZE]
2 Çorba kaşığı[SIZE=3][COLOR=#660033] sarımsak[/COLOR][/SIZE]lı[SIZE=3][COLOR=#660033] yoğurt[/COLOR][/SIZE]
50 Gr beyaz[SIZE=3][COLOR=#660033] peynir[/COLOR][/SIZE]
1 Adet[SIZE=3][COLOR=#660033] domates[/COLOR][/SIZE]
1 Çorba kaşığı[SIZE=3][COLOR=#660033] domates[/COLOR][/SIZE] suyu
Kızartmak için:
Sıvıyağ
Hazırlanışı
Patlıcanın kabuğunu tamamen soyun.
Uzunlamasına üç parçaya ayırın.
Dolmalık[SIZE=3][COLOR=#660033] biber[/COLOR][/SIZE]in çekirdek yatağını çıkardıktan sonra, sıvıyağda[SIZE=3][COLOR=#660033] patlıcan[/COLOR][/SIZE] ile birlikte kızartın.
Fazla yağını süzmek için kağıt mutfak havlusu üzerinde bir süre bekletin.
Patlıcanın ilk dilimini düz bir tabağa alın.
Taze[SIZE=3][COLOR=#660033] fasulye[/COLOR][/SIZE] ve[SIZE=3][COLOR=#660033] tavuk[/COLOR][/SIZE] etini ince-uzun doğrayın.
1 Çorba kaşığı sarmısaklı[SIZE=3][COLOR=#660033] yoğurt[/COLOR][/SIZE] ile karıştırın.
Bu karışımı ilk[SIZE=3][COLOR=#660033] patlıcan[/COLOR][/SIZE] diliminin üzerine yayın.
İkinci[SIZE=3][COLOR=#660033] patlıcan[/COLOR][/SIZE] dilimini karışımın üzerine yerleştirin.
Bu dilimin üzerine ince dilimlenmiş[SIZE=3][COLOR=#660033] domates[/COLOR][/SIZE] ile[SIZE=3][COLOR=#660033] peynir[/COLOR][/SIZE] yerleştirin.
Son dilimi malzemenin üzerine kapatın.
1 Çorba kaşığı[SIZE=3][COLOR=#660033] domates[/COLOR][/SIZE] suyu gezdirin.
Servis yapın.
1 Adet dolmalık[SIZE=3][COLOR=#660033] biber[/COLOR][/SIZE]
50 Gr haşlanmış[SIZE=3][COLOR=#660033] tavuk[/COLOR][/SIZE] göğsü
2 Adet haşlanmış taze[SIZE=3][COLOR=#660033] fasulye[/COLOR][/SIZE]
2 Çorba kaşığı[SIZE=3][COLOR=#660033] sarımsak[/COLOR][/SIZE]lı[SIZE=3][COLOR=#660033] yoğurt[/COLOR][/SIZE]
50 Gr beyaz[SIZE=3][COLOR=#660033] peynir[/COLOR][/SIZE]
1 Adet[SIZE=3][COLOR=#660033] domates[/COLOR][/SIZE]
1 Çorba kaşığı[SIZE=3][COLOR=#660033] domates[/COLOR][/SIZE] suyu
Kızartmak için:
Sıvıyağ
Hazırlanışı
Patlıcanın kabuğunu tamamen soyun.
Uzunlamasına üç parçaya ayırın.
Dolmalık[SIZE=3][COLOR=#660033] biber[/COLOR][/SIZE]in çekirdek yatağını çıkardıktan sonra, sıvıyağda[SIZE=3][COLOR=#660033] patlıcan[/COLOR][/SIZE] ile birlikte kızartın.
Fazla yağını süzmek için kağıt mutfak havlusu üzerinde bir süre bekletin.
Patlıcanın ilk dilimini düz bir tabağa alın.
Taze[SIZE=3][COLOR=#660033] fasulye[/COLOR][/SIZE] ve[SIZE=3][COLOR=#660033] tavuk[/COLOR][/SIZE] etini ince-uzun doğrayın.
1 Çorba kaşığı sarmısaklı[SIZE=3][COLOR=#660033] yoğurt[/COLOR][/SIZE] ile karıştırın.
Bu karışımı ilk[SIZE=3][COLOR=#660033] patlıcan[/COLOR][/SIZE] diliminin üzerine yayın.
İkinci[SIZE=3][COLOR=#660033] patlıcan[/COLOR][/SIZE] dilimini karışımın üzerine yerleştirin.
Bu dilimin üzerine ince dilimlenmiş[SIZE=3][COLOR=#660033] domates[/COLOR][/SIZE] ile[SIZE=3][COLOR=#660033] peynir[/COLOR][/SIZE] yerleştirin.
Son dilimi malzemenin üzerine kapatın.
1 Çorba kaşığı[SIZE=3][COLOR=#660033] domates[/COLOR][/SIZE] suyu gezdirin.
Servis yapın.