"Onurlu mücadelemizi sürdürüyoruz.."

17
EXE RANK

-k1nq`LioN*

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
-k1nq`LioN*
Türkiye Basketbol 2. Ligi'nde mücadele eden Adanaspor Bşb'nin Baş Antrenörü Zafer Çavuşoğlu, Adanaspor'un onurlu bir mücadele verdiğini ve Merkez Hakem Kurulu'nun ligin son haftalarında titiz olacağına emin olduğu belirtti...

zafercavusoglu_240211.jpg

Çavuşoğlu şunları kaydetti;
"Adanaspor bu lige yeni çıktı ve çok onurlu bir mücadele sürdürüyor. Adana gibi Türkiye'nin 4. büyük ilindeki basketbol hamlesi basketbolun Anadolu'ya yayılması anlamında stratejik önem arz ediyor. Adanaspor bu ligde kalacaktır! Şehir, oyuncular ve yönetim olarak büyük bir inançla sürdürdüğümüz bu savaşı kazanacağız. Ama bizim elimizde olmayan faktörler devreye girip maçlar bitmesi gerektiği gibi bitmezse bundan en büyük zararı Türk basketbolu görür. (Play off için sıralama ve yer seçimi). Bu ligde yer alan bütün takımların çok onurlu bir mücadele sürdürdüklerini düşünüyorum.Yine aynı şekilde kimsenin zan altında kalmadığı ve altından pis kokuların gelmediği bir lig sonu en büyük dileğim. Türkiye Basketbol Federasyonu ve MHK'nin de ligin son haftalarında bu bağlamda daha titiz olacaklarından eminim. Tüm takımlara başarılar diliyorum."

Öte yandan Adanaspor Bşb, Menderes Kapalı Spor Salonu’nda günde çift idman ve ağırlık çalışmaları ile çalışmalarını sürdürüyor. Hafta sonu Uşak temsilcisi, Uşak Üniversitesi Spor ile karşı karşıya gelecek olan turuncu beyazlı basketbolcularda tek hedef galibiyet!

Geri