NeTbiLqini |< pRo cLan açıLmıştır !!! cLan araYan herkez DavetLidir ! cs 1.5 !!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan WamP!r
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
1
EXE RANK

WamP!r

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
WamP!r
sLm ben nb clanı kurucam konumu açtıştım fakat

agır bir hakaret ettiler ve kapattılar zaten gerekli yerlere biLdirdim

qeLirseniz Sevinirim

amaCımız bir ServerDe aLt cLana qiRebiLmek daha soNrada SwMizi aÇıcaz...!

Tabi Kötü OynaYanLarı aLmayacaqız ama ŞimdiLiq pLayer ekSikLiqi cekTimiz İcin Herkez DavetLLidir !

KURUCU : NeTbiLqini | WamP!r |C|
YARDIMCI : NeTbiLqini | ??????? |Y|
YARDIMCI : NeTbiLqini | ??????? |Y|

aLt cLana qiRerSek [ ki mümkün ] 2 YARDIMCIMIZDA BENİMLE BERABER ADMİN OLACAKTIR !!

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||NETBİLGİNİ CLAN |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||| WamP!r |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|||||HERKEZ DAVETLİDİR|||||||

HERKEZ AMA HERKEZ DAVETLİDİR. CS 1.5 !!
CLANA 2 ADET YARDIMCI ARANMAKTADIR !!

konu kilit .

Hangi sıfatla Netbilgini Clanını Acıyorsun sen?

konu kilit .

Hangi sıfatla Netbilgini Clanını Acıyorsun sen?

tamam hadi o zmaan ben açmıyım tamammı her forumun bir clanı varken tamam ben açmıyım

e sende açma oda açmasın o zaman hanqi sıfatla açıcak demi ?

o zaman forum modlarıda açmasın tamm hangi sıfatla demi

forum admini açsın o zaman nası oLucak yoksa

e oda bu işe kafası yatmadı

nb sadece forum olarakmı kalsn ???

iyi tamam konuyu silerm o zaman ii peki tamm

tamam hadi o zmaan ben açmıyım tamammı her forumun bir clanı varken tamam ben açmıyım

e sende açma oda açmasın o zaman hanqi sıfatla açıcak demi ?

o zaman forum modlarıda açmasın tamm hangi sıfatla demi

forum admini açsın o zaman nası oLucak yoksa

e oda bu işe kafası yatmadı

nb sadece forum olarakmı kalsn ???

iyi tamam konuyu silerm o zaman ii peki tamm

liseli alert.

kardeşim nbnin derdi senimi gerdi bırak ne halleri varsa görsünler sanki clan yok .

Ya Wampir kardeş değmez boşver salla hiçbiri değmez yaptıklarına .. Boşver kendine ait başka klan kur .Bunlar kıymet bilmez :D

Clanınız hayırlı olsun.qL kardeşim...

Geri