19
EXE RANK
By BuRç-X #
Fexe Kullanıcısı
Puanları
0
Çözümler
0
- Katılım
- 22 Şub 2009
- Mesajlar
- 19,798
- Tepkime puanı
- 0
- Puanları
- 0
- Yaş
- 37
Malzemeler:
1 çay bardağı[SIZE=3][COLOR=#660033] pirinç[/COLOR][/SIZE]
3 yemek kaşığı soya yağı
2 yemek kaşığı[SIZE=3][COLOR=#660033] üzüm[/COLOR][/SIZE] sirkesi
2 baş orta büyüklükte[SIZE=3][COLOR=#660033] soğan[/COLOR][/SIZE]
2 diş[SIZE=3][COLOR=#660033] sarımsak[/COLOR][/SIZE]
1 yemek kaşığı ince doğranmış otlar (biberiye, mercan köşkü)
200 gr.[SIZE=3][COLOR=#660033] sosis[/COLOR][/SIZE]
200 gr. taze[SIZE=3][COLOR=#660033] ıspanak[/COLOR][/SIZE]
200 gr. kırmızı paprika[SIZE=3][COLOR=#660033] biber[/COLOR][/SIZE]i
1 çay kaşığı tuz
Yarım çay kaşığı toz karabiber
8 adet sandviç dilimli tost ekmeği
Yapılışı:
Soya yağı, sirke, 100 gr.[SIZE=3][COLOR=#660033] soğan[/COLOR][/SIZE], 1 diş[SIZE=3][COLOR=#660033] sarımsak[/COLOR][/SIZE] ve 1 çay kaşığı otu (biberiye, mercan köşkü) geniş bir kaseye[SIZE=3][COLOR=#660033] koyun[/COLOR][/SIZE]. Doğranmış[SIZE=3][COLOR=#660033] sosis[/COLOR][/SIZE]leri ilave edip iyice karıştırın. Üzerini kapatıp 4 saat veya 1 gece buzdolabında bekletin. Sosisleri sostan ayırın. Büyük bir tavayı orta ateşte kızdırın. Sosisleri geriye kalan[SIZE=3][COLOR=#660033] soğan[/COLOR][/SIZE], paprika,[SIZE=3][COLOR=#660033] ıspanak[/COLOR][/SIZE] ve artan 1 diş sarımsağı ilave edin. Ispanaklar solana ve[SIZE=3][COLOR=#660033] sosis[/COLOR][/SIZE]ler hafif kızarana kadar 3-5 dk. pişirin. Pirinci kalan 1 çay kaşığı şifalı otu, tuz ve[SIZE=3][COLOR=#660033] biber[/COLOR][/SIZE]i ilave edin. Karıştırarak lezzetli ve hoş kokulu bir hale gelene kadar yaklaşık 2-3 dk. pişirin. Bu karışımı 2 tost ekmeğinin arasına veya 2-4 parça sandviç ekmeğinin içine koyarak servis yapın.
1 çay bardağı[SIZE=3][COLOR=#660033] pirinç[/COLOR][/SIZE]
3 yemek kaşığı soya yağı
2 yemek kaşığı[SIZE=3][COLOR=#660033] üzüm[/COLOR][/SIZE] sirkesi
2 baş orta büyüklükte[SIZE=3][COLOR=#660033] soğan[/COLOR][/SIZE]
2 diş[SIZE=3][COLOR=#660033] sarımsak[/COLOR][/SIZE]
1 yemek kaşığı ince doğranmış otlar (biberiye, mercan köşkü)
200 gr.[SIZE=3][COLOR=#660033] sosis[/COLOR][/SIZE]
200 gr. taze[SIZE=3][COLOR=#660033] ıspanak[/COLOR][/SIZE]
200 gr. kırmızı paprika[SIZE=3][COLOR=#660033] biber[/COLOR][/SIZE]i
1 çay kaşığı tuz
Yarım çay kaşığı toz karabiber
8 adet sandviç dilimli tost ekmeği
Yapılışı:
Soya yağı, sirke, 100 gr.[SIZE=3][COLOR=#660033] soğan[/COLOR][/SIZE], 1 diş[SIZE=3][COLOR=#660033] sarımsak[/COLOR][/SIZE] ve 1 çay kaşığı otu (biberiye, mercan köşkü) geniş bir kaseye[SIZE=3][COLOR=#660033] koyun[/COLOR][/SIZE]. Doğranmış[SIZE=3][COLOR=#660033] sosis[/COLOR][/SIZE]leri ilave edip iyice karıştırın. Üzerini kapatıp 4 saat veya 1 gece buzdolabında bekletin. Sosisleri sostan ayırın. Büyük bir tavayı orta ateşte kızdırın. Sosisleri geriye kalan[SIZE=3][COLOR=#660033] soğan[/COLOR][/SIZE], paprika,[SIZE=3][COLOR=#660033] ıspanak[/COLOR][/SIZE] ve artan 1 diş sarımsağı ilave edin. Ispanaklar solana ve[SIZE=3][COLOR=#660033] sosis[/COLOR][/SIZE]ler hafif kızarana kadar 3-5 dk. pişirin. Pirinci kalan 1 çay kaşığı şifalı otu, tuz ve[SIZE=3][COLOR=#660033] biber[/COLOR][/SIZE]i ilave edin. Karıştırarak lezzetli ve hoş kokulu bir hale gelene kadar yaklaşık 2-3 dk. pişirin. Bu karışımı 2 tost ekmeğinin arasına veya 2-4 parça sandviç ekmeğinin içine koyarak servis yapın.