JetAudio V 7.0.5 Türkçe yama, Program ve Yeni Türkçe Ara Yüz

15
EXE RANK

-AUXERRE. `

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
-AUXERRE. `
ra yüz Görünümü:

Yama hakkında:

Bu yama JetAudio JET Audio V.7.0.5 Sürümünde maksimim Türkçeleştirme sağlar ve %95’e yakın Türkçeye çevirdim. Ayrıca V.7 ara yüzünü de Türkçeye çevirdim ve yeniden dizayn ettim. Bu yama diğer sürümlerde tam Türkçeleştirme sağlamaya bilir. Firmanın sürümlerde küçükte olsa yaptığı değişiklikler yamada sorunlara neden oldu bunu geç fark ettim konuyla ilgili bazı şikayetler geldi. Bu nedenle yama beraberinde programı da Rar dosyasının içine koydum. Programı kurduktan sonra yamayı kurun.

Kurarken dikkat etmeniz gereken program kapalıyken JetAudio’yu kurduğunuz dizine yamayı kurmak ( C:\Program Files ) progr*****z eğer C:\ dizininde kurulu değilse hangi dizinde kurulu ise o dizin harfiyle değiştirin ve programı kurduktan sonra Varsayılan Gri V.7 Arayüz (Türkçe) Oval Buton Final’i seçerek çalıştırın.

Bu program çok gelişmiş özelliklere sahiptir bunlardan bazıları.

Program Tanıtımı:

JetAudio, popüler bir ses ve video çoklu ortam oynatıcısı dır. Programın kullanıcıya kolaylık sağlaması için masaüstü uzaktan kumandası da var. Programın çaldığı ses ve video dosyalarının formatları: Ses için; CD, WAV, MP3, RM, MIDI, video için; AVI, MOV, MPEG ve diğer formatlardır. Ayrıca 20 kanallı spectrum algılayıcı bulunmakta. MP3PRO çalabilme ve kaydedebilme özelliği de mevcut. Ses dönüştürme, video dönüştürme, ses dosyalarına resimli etiket yapma gibi daha pek çok özelliği vardır.

Ve ayrıca henüz tam***** indiremediğimiz yarım video ses dosyalarını oynata bilme özelliği, böylece beğenmezseniz kalanını indirme zahmetinden kurtulursunuz .. Oynayan videonun renk ayarlarını oynarken değiştire bilme gibi sayılabilecek pek çok özelliği daha var.

Windows 7 de sorunsuz çalışır. (Not: Windows 7 de video oynatırken ekran koruyucu görüntünün önüne gelirse ekran koruyucu süresini 1 dakikadan 5 dakika’ya uzatın) JetAudio 8 çıktı fakat 8 in yamasını yapacak kadar ekstra özellikler göremedim bir süre daha beklemeyi uygun buldum.
Bu program kullananların kolay vazgeçemeyecekleri bir programdır.

Dosya Boyutu: 22 MB. Şifre yoktur. Link yenilendi.

İNDİR: JET_Audio_V.7.0.5_Turkce_Yama_ve_Program.rar ... at uploaded.to - Free File Hosting, Free Image Hosting, Free Music Hosting, Free Video Hosting, ...

Geri