20
EXE RANK
Method
Fexe Kullanıcısı
İZELMAN A.Ş. 26.12.1992 yılında iki ortaklı limited şirket olarak kurulmuştur. 2005 yılından itibaren İzmir Büyükşehir Belediyesi ve bağlı şirketlerin ortaklığı ile A.Ş. statüsüne kavuşmuştur. Bugün itibariyle İzelman A.Ş. 5900 personel mevcudu ile İzmir Büyükşehir Belediyesi, Eshot ve İzsuya personel temin hizmetini yürütmektedir.
İzelman A.Ş. ayrıca İzmir Büyükşehir Belediyesi sınırları içerisinde açık ve kapalı olmak üzere yaklaşık 11500 kapasite ile otopark hizmeti sunmaktadır. Diğer bir faaliyet alanı ise, İzmir in değişik bölgelerinde kurulmuş olan anaokulu, kreş ve etüt eğitim merkezlerinde yılda yaklaşık 600 öğrenciye eğitim hizmeti vermektedir. Yine İzmir in değişik yerlerinde toplam 18 adet kent-kart dolum gişeleri ile de İzmir halkına hizmet vermektedir.
Aşağıdan firmaya ulaşabilirsiniz.
İLETİŞİM FORMU
İzelman A.Ş. ayrıca İzmir Büyükşehir Belediyesi sınırları içerisinde açık ve kapalı olmak üzere yaklaşık 11500 kapasite ile otopark hizmeti sunmaktadır. Diğer bir faaliyet alanı ise, İzmir in değişik bölgelerinde kurulmuş olan anaokulu, kreş ve etüt eğitim merkezlerinde yılda yaklaşık 600 öğrenciye eğitim hizmeti vermektedir. Yine İzmir in değişik yerlerinde toplam 18 adet kent-kart dolum gişeleri ile de İzmir halkına hizmet vermektedir.
Aşağıdan firmaya ulaşabilirsiniz.
İLETİŞİM FORMU