19
EXE RANK
By BuRç-X #
Fexe Kullanıcısı
Puanları
0
Çözümler
0
- Katılım
- 22 Şub 2009
- Mesajlar
- 19,798
- Tepkime puanı
- 0
- Puanları
- 0
- Yaş
- 37
-4 adet büyük sandviç ekmeği
-50 gr.taze kaşar[SIZE=3][COLOR=#660033] peynir[/COLOR][/SIZE]i
-1 adet[SIZE=3][COLOR=#660033] domates[/COLOR][/SIZE]
-1 adet[SIZE=3][COLOR=#660033] tavuk[/COLOR][/SIZE] göğsü
-50 gr.lık göbek salata
-1,2 dilim[SIZE=3][COLOR=#660033] salam[/COLOR][/SIZE] veya[SIZE=3][COLOR=#660033] jambon[/COLOR][/SIZE]
-1 adet[SIZE=3][COLOR=#660033] yumurta[/COLOR][/SIZE]
-1,2 adet yeşil zeytin
-30 gr.mayonez
Başlangıçta[SIZE=3][COLOR=#660033] tavuk[/COLOR][/SIZE] göğsüne tuz ve karabiber serpip hafifçe yağda kızartılır (iyice kızarması gerek). Kızartma işlemi bittikten sonra bir tabağa alınıp bekletilir. Daha sonra 4 sandviç ekmeğinden 1. sine yani 1. kata mayonez sürülür ve üzerine kaşar[SIZE=3][COLOR=#660033] peynir[/COLOR][/SIZE] koyulup öteki ekmek ile kapatılır. 2. kata yani hemen üstüne kızartmış olduğumuz[SIZE=3][COLOR=#660033] tavuk[/COLOR][/SIZE] göğsünü koyup üzerine çok ince kesilmiş[SIZE=3][COLOR=#660033] domates[/COLOR][/SIZE]ler ile göbek salata koyup üzeri tekrar diğer ekmek ile kapatılır. Son kata[SIZE=3][COLOR=#660033] salam[/COLOR][/SIZE] veya[SIZE=3][COLOR=#660033] jambon[/COLOR][/SIZE] koyulur üzerine omlet[SIZE=3][COLOR=#660033] yumurta[/COLOR][/SIZE] koyulur ve son ekmeğe mayonez sürülüp kapatılır.
Servis edilişi: Sandviç'in öncelikle kenarları kesilir iyi bir görünüm vermesi için. Daha sonra ortadan ikiye çaprazlama kesilerek tabağa ortası açılarak koyulur.Üzerine kürdana geçirilmiş yeşil zeytin konur ve tabağın kenarına[SIZE=3][COLOR=#660033] patates[/COLOR][/SIZE] cipsleriyle eşlik edilir. Sandviç'imiz servise hazırdır.
-50 gr.taze kaşar[SIZE=3][COLOR=#660033] peynir[/COLOR][/SIZE]i
-1 adet[SIZE=3][COLOR=#660033] domates[/COLOR][/SIZE]
-1 adet[SIZE=3][COLOR=#660033] tavuk[/COLOR][/SIZE] göğsü
-50 gr.lık göbek salata
-1,2 dilim[SIZE=3][COLOR=#660033] salam[/COLOR][/SIZE] veya[SIZE=3][COLOR=#660033] jambon[/COLOR][/SIZE]
-1 adet[SIZE=3][COLOR=#660033] yumurta[/COLOR][/SIZE]
-1,2 adet yeşil zeytin
-30 gr.mayonez
Başlangıçta[SIZE=3][COLOR=#660033] tavuk[/COLOR][/SIZE] göğsüne tuz ve karabiber serpip hafifçe yağda kızartılır (iyice kızarması gerek). Kızartma işlemi bittikten sonra bir tabağa alınıp bekletilir. Daha sonra 4 sandviç ekmeğinden 1. sine yani 1. kata mayonez sürülür ve üzerine kaşar[SIZE=3][COLOR=#660033] peynir[/COLOR][/SIZE] koyulup öteki ekmek ile kapatılır. 2. kata yani hemen üstüne kızartmış olduğumuz[SIZE=3][COLOR=#660033] tavuk[/COLOR][/SIZE] göğsünü koyup üzerine çok ince kesilmiş[SIZE=3][COLOR=#660033] domates[/COLOR][/SIZE]ler ile göbek salata koyup üzeri tekrar diğer ekmek ile kapatılır. Son kata[SIZE=3][COLOR=#660033] salam[/COLOR][/SIZE] veya[SIZE=3][COLOR=#660033] jambon[/COLOR][/SIZE] koyulur üzerine omlet[SIZE=3][COLOR=#660033] yumurta[/COLOR][/SIZE] koyulur ve son ekmeğe mayonez sürülüp kapatılır.
Servis edilişi: Sandviç'in öncelikle kenarları kesilir iyi bir görünüm vermesi için. Daha sonra ortadan ikiye çaprazlama kesilerek tabağa ortası açılarak koyulur.Üzerine kürdana geçirilmiş yeşil zeytin konur ve tabağın kenarına[SIZE=3][COLOR=#660033] patates[/COLOR][/SIZE] cipsleriyle eşlik edilir. Sandviç'imiz servise hazırdır.