İşte ilk yarı lideri !..

17
EXE RANK

-k1nq`LioN*

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
-k1nq`LioN*
Türkiye Kadınlar Basketbol 2.Ligi’nin iddialı ekiplerinden Optimum TED Ankara Kolejliler, 1.devre maçlarını farklı galibiyetlerle tamamlayarak grubunda ilk yarı lideri oldu.

2.devre maçlarına bu hafta sonu başlayacak olan başkentli ekibin antrenörü Derya Özyer takımıyla ilgili şu değerlendirmeyi yaptı:
"Şampiyonluk hedefi ile çıktığımız TKB2L 2010-2011 sezonunda ilk yarıyı istediğimiz yerde bitirmek bizi memnun etti.Fakat 2. yarı bundan daha iyi olmak durumundayız.Zira her kulüp eksiklerini görerek takımlarına takviyeler yaptılar.Bizim rehavete kapılacak lüksümüz yok. Herkesin bizi TKBL 'ye çıkmak için mücadele eden takımlar arasında favori olarak göstermesi onur verici bir durum. Kadro yapımıza baktığımızda da herkesin böyle düşünmesi normal fakat unutmamak lazım ki maçlar sahada emek harcanmadan kazanılmıyor. Sezon başında Başkanımız Sayın Önder Bülbüloğlu ve Yönetimimizin desteği ile istediğimiz takımı oluşturabildik. Ağustos başından beri yaptığımız çalışmalarla da keyif veren bir basketbol oynadığımızı düşünüyorum ama 2. yarı bunun üzerine mutlaka bir şeyler koymak durumundayız ki istediğimiz hedefe ulaşabilelim. İlk yarı maçlarına ve elde ettiğimiz sonuçlara bakınca iyi bir performans sergilediğimizi söyleyebiliriz. En fazla sayıyı atmak ve en az sayıyı yemek hedeflerimiz arasındaydı ki bunu gerçekleştirdik.2.yarının ve sonrasındaki play-off maçlarının ve son olarak da 4’lü finallerin büyük çekişmelere sahne olacağını düşünüyorum. Umarım sezon sonunda hedefimiz olan şampiyonluğa ulaşıp TKBL deki yerimizi alabiliriz.2.yarı bütün takımlara fair play çerçevesinde, sakatlıklardan uzak,başarılı maçlar diliyorum."

Geri