Googleda indexlenmek Hakkında Genel Bilgi

0
EXE RANK

Lєυтηαηт `

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Lєυтηαηт `
Googleda En Hızlı Şekilde İndexlenmek İçin Yapılması Gerekenler

Mrb Arkadalar googleda hızlı bir sekilde indexlenmek için bildiğim bi kac kısa bilgiye maddeler halinde paylasmak istedim çogu arkadasımızın işine yarayacagı kanısındayım.

1) Yeni actıgımız siteyi oncelikle googleda googlea site ekle diye aratarak ilk gelen google/addurl uzantılı sayfaya tıklayarak bilgileri yazıp siteyi gonderiyoruz.

2) Google sitemizi gonderdikten sonra sıra içerik eklemeye geliyor zira google sitede bişey gormek ister tek sayfaylada siteyi karşılayabilirsiniz ama ben içerikli bir şekilde karşılamaktan yanayım sitemize belli oranda 3 5 tane içerik eklememiz yeterli olacaktır diye umuyorum.

3)İçerik ekledikten sonra bekleyelim derseniz sabrınızı olçmuş olursunuz google gununde degilse 15 gunde zor gelir gununde degilse diyorum çunku bazen bi gunde yeni acılan siteyi indexlerken bazen 15 gun surebiliyor neyse biz boş durmayalım ve her yonden googlea beni kaydet mesajı gonderelim bu mesajı nasıl mı gondeririz backlink bunun yollarındandır sitemize kaliteli bi kac siteden link almak sitemizin indexlerine olumlu katkı saglayacaktır eger backlink alımını yapmazsak veya kalitesiz guncelliği olmayan bi siteden link alımı yaparsak google haftada bi sitemizi ziyaret eder alırsa 1 sayfa alır sonra cekip gider demedi demeyin

4)Kaliteli backlink alımını yaptık ve sitemizi gunluk olarak guncel tutuyoruz yahu google sitemize gelmedi henuz niye guncel tutuyoruz demeyin beklide geliyor ama indexi yayınlamıyor guncel tutmanızı oneririm ben size ve son maddeye gemce zamanı geldiğini duşundugum için entera basıp bi alt satıra geciyorum musadenizle.

5)Evet arkadaslar aslında bahsetmek istediğim konu buydu ama yinede sadece buna deginmek istemedim oncesinde genel acıklamanın faydalı olacagını duşundum umarım iyi duşunmuşumdur.

Sosyal imleme sitelerinin index acısından oneminin buyuklugunu sanırım kimse inkar edemez yeni site içinde o kadar onemli yeni film sitelerine digg sayesinde 5 10 k hit yaptırıldıgını çogumuz biliyoruz ben film sektorune girmediğim için o konuya pek girmeyeceğim

Arkadaslar sitemizi en hızlı şekilde googlea indexletmek için yapmamız gereken sey basit yukardaki anlattıgım maddeleri uygulamanız tabi ki gerekiyor uygulamanın oneminide imleme sitelerinin onemini anlattıktan sonra deginecem biraz arkadaslar yeni site actıktan sonra sadece imleme sitelerine url gondermemiz hatta bi, tane kaliteli imleme sitesine url gondermemiz sitemizin bi gun sonra google tarafından indexlenmesini saglayacak bu şekilde 2 gunde 200 300 sayfa indexlettirebilirsiniz googlea yalnız yukarda anlattıgım maddeleri uygulamazsanız ne olacagını gormuş olursunuz yinede ben ne olacagını soyleyim butun indexler 2 gun içerisinde geri silinir cunku imleme siteleri urlnizi kısa surede ayakta tutar sonra bırakır eger backlink alımını kuvvfetli yapmazsanız siteyi guncel tutmazsanız urllerin hepsi silinecektir ama dediklerimi yaparsanız cok hızlı ve guzel bi şekilde baslangıc yapmış olursunuz..

Bazı imleme sitelerinin linkini verme gereksinimi duyuyorum cunku bazı arkadaslarımız mutlaka soracaktır imleme ne diye sorulmadan soyleyim konuda kapalı kapı bırakmayım.

Oyla.com -- tusul.com --- linkibol.com gibi sitelere butun konuları videoları muzikleri her şeyi gonderebilirsiniz yukleme url ekleme seklinde oluyor film siteleriniz için ise digg.com u kullanabilirsiniz ayrıca facebook youtube gibi sitelerdende imleme sitesi olarak yararlanabilirsiniz..

Kaynak r10.net

Geri