19
EXE RANK
By BuRç-X #
Fexe Kullanıcısı
Puanları
0
Çözümler
0
- Katılım
- 22 Şub 2009
- Mesajlar
- 19,798
- Tepkime puanı
- 0
- Puanları
- 0
- Yaş
- 37
20 yuvarlak sandviç
2-3 çorba kaşığı tereyağ veya margarin
1 orta boy[SIZE=3][COLOR=#660033] havuç[/COLOR][/SIZE]
2-3 küçük salatalık turşusu
1 su bardağı kaşar[SIZE=3][COLOR=#660033] peynir[/COLOR][/SIZE]i rendesi
1 su bardağı konserve[SIZE=3][COLOR=#660033] bezelye[/COLOR][/SIZE]
6-7 dilim[SIZE=3][COLOR=#660033] salam[/COLOR][/SIZE]
Sandviçlerin içlerini üsten oyarak boşaltınız. Havucu haşlayıp[SIZE=3][COLOR=#660033] fındık[/COLOR][/SIZE] büyüklüğünde doğrayınız.
Tereyağınn porselen bir kâseye koyup kaşıkla yumuşatınız. Fındık büyüklüğünde, doğranmış salatalık turşusu,[SIZE=3][COLOR=#660033] havuç[/COLOR][/SIZE],[SIZE=3][COLOR=#660033] bezelye[/COLOR][/SIZE], 3/4 kaşar[SIZE=3][COLOR=#660033] peynir[/COLOR][/SIZE]i rendesi, 1 avuç ufalanmış sandviç ekmeğinin içini ilâve edip karıştırınız.
Sandviçlerin oyuk kısmına karışımı doldurup üstlerine kaşar[SIZE=3][COLOR=#660033] peynir[/COLOR][/SIZE]i rendesi serperek servis tabağına yerleştiriniz.
Not: Küçük sandviç bulunmadığı zaman büyük tost ekmeğindende yapılabilir. Ekmeğin uzun yüzeyinin bir kenarından 1 cm. kalınlığında kapak açılır. İçi boşaltılıp, karışım buraya doldurulur. Kapak örtülerek, kurumaması için naylon torbaya sarılıp buzdolabında saklanır. Dilimlenerek servis tabağına yerleştirilir.
2-3 çorba kaşığı tereyağ veya margarin
1 orta boy[SIZE=3][COLOR=#660033] havuç[/COLOR][/SIZE]
2-3 küçük salatalık turşusu
1 su bardağı kaşar[SIZE=3][COLOR=#660033] peynir[/COLOR][/SIZE]i rendesi
1 su bardağı konserve[SIZE=3][COLOR=#660033] bezelye[/COLOR][/SIZE]
6-7 dilim[SIZE=3][COLOR=#660033] salam[/COLOR][/SIZE]
Sandviçlerin içlerini üsten oyarak boşaltınız. Havucu haşlayıp[SIZE=3][COLOR=#660033] fındık[/COLOR][/SIZE] büyüklüğünde doğrayınız.
Tereyağınn porselen bir kâseye koyup kaşıkla yumuşatınız. Fındık büyüklüğünde, doğranmış salatalık turşusu,[SIZE=3][COLOR=#660033] havuç[/COLOR][/SIZE],[SIZE=3][COLOR=#660033] bezelye[/COLOR][/SIZE], 3/4 kaşar[SIZE=3][COLOR=#660033] peynir[/COLOR][/SIZE]i rendesi, 1 avuç ufalanmış sandviç ekmeğinin içini ilâve edip karıştırınız.
Sandviçlerin oyuk kısmına karışımı doldurup üstlerine kaşar[SIZE=3][COLOR=#660033] peynir[/COLOR][/SIZE]i rendesi serperek servis tabağına yerleştiriniz.
Not: Küçük sandviç bulunmadığı zaman büyük tost ekmeğindende yapılabilir. Ekmeğin uzun yüzeyinin bir kenarından 1 cm. kalınlığında kapak açılır. İçi boşaltılıp, karışım buraya doldurulur. Kapak örtülerek, kurumaması için naylon torbaya sarılıp buzdolabında saklanır. Dilimlenerek servis tabağına yerleştirilir.