Final Four çok yakın

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Goodzj
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
6
EXE RANK

Goodzj

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Goodzj
Fenerbahçe Ülker'in inanılmaz bir gelişim gösterdiğini söyleyen Euroleague Başkanı Bertomeu, “Onları keyifle izliyorum. Final Four'a yakınlar” dedi.

Euroleague Başkanı Jordi Bertomeu’dan Fenerbahçe Ülker’e övgü dolu sözler. Zalgiris Kaunas maçını Başkan Aziz Yıldırım ve Basketbol Federasyonu Başkanı Turgay Demirel’le birlikte izleyen Bertomeu, “Geçen sezondan bu yana gösterdiği gelişim gerçekten inanılmaz. Her maçta çok iyi oyunlar sergiliyor, çok iyi sonuçlar alıyor.?Ben, Fenerbahçe Ülker’i izlemekten büyük keyif aldım. Açıkçası Türkler basketbolda gitgide başarı seviyesini artırıyor. Türkiye’nin, Avrupa arenasında özellikle basketbolda ciddi gelişme gösteren en önemli ülkelerden biri olduğunu düşünüyorum” dedi. Barcelona’da yapılacak Final Four konusundaki görüşleri sorulan Euroleague Başkanı, “Bu konuda fikir yürütmek gerçekten riskli olabilir. Final Four’da yer almak çok önemli ve ciddi bir prestij. Çok sayıda güçlü ve istekli takım var. Bana sorarsanız Fenerbahçe?Ülker, Dörtlü Final’e oldukça yakın. Ellerinden gelenin en iyisini yapacaklardır. Sadece 4 takım orada kozlarını paylaşacak. Hiç kolay değil.

‘Taraftarın payı çok büyük’

Umarım Fenerbahçe taraftarları, gidişat ve sonuçtan memnun kalır. Başarıda onların da payı büyük. Herkes işini çok iyi yapıyor. Taraftarın ortaya çıkardığı manzara ve atmosfer harika. Oyuncular da bu şekilde daha başarılı sonuçlar alıyor. Bunu görmek ve anlamak kaçınılmaz. Yani bu güzel skorlarda onların da payı büyük” diye konuştu. İstanbul’da en yakın zamannda bir Final Four gerçekleştireceklerine inandığını dile getiren Bertomeu, “Final Four zaferini kutlayacağımız yeni bir spor salonumuz da var” dedi.

Geri