En Sevdiğiniz Program ( Dizi )

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan -EyLuL-
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

En Sevdiğiniz Dizi

• Aşk Bir Hayal

Oy: 0 0.0%
  • Arka Sıradakiler

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    20
0
EXE RANK

-EyLuL-

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
-EyLuL-
Cevaplarınızı Bekliyorum x)

akasya duraqı x)

1Den fazla oy verebilirsiniz.Ayrıca üye olmayan kişilerde oy verebilirler.

Doğru düzgün bir dizi olsa oy veririz ama hepsi aptal aptal diziler. Dizi merakım zaten de denk gelirsem izlediğim 2 dizi var biri Arka Sokaklar diğeri Fatmagül'ün Suçu Ne ?

O küçük sırların ismini yanlış yazmışsın bu arada. Küçük Sırlar değil Küçük Or... olacak ( anlamışsınızdır )
Neden öyle dedin diye soracak olursanız cevabım hazır. Kimin eli kimin gö... belli değil. Hep bir entrika ve hırs var dizide fakat dizi havasından mahrum şekilde yansıtılıyor...

Yorumunu kendine sakla istersen ?

Burası forum ve forum demek: Düşüncelerin fazla abartılmadan ve bariz şekilde küfür kullanılmadan paylaşıldığı ortam demektir. Forum Kurallarında Anket Bölümü Kurallarını okursan anlarsın.

Her açılan ankete düşüncenizi ve yorumunuzu yapın seçeneğini biz üyelerimize veriyoruz.

Bende bu seçeneği kullanarak yorumumu yaptım.

Behzat Ç Akar haci xD

bnce OyLe Bir Gecer Zaman Ki cunku ne de olsa gerck bı hıkaye

Burası forum ve forum demek: Düşüncelerin fazla abartılmadan ve bariz şekilde küfür kullanılmadan paylaşıldığı ortam demektir. Forum Kurallarında Anket Bölümü Kurallarını okursan anlarsın.

Her açılan ankete düşüncenizi ve yorumunuzu yapın seçeneğini biz üyelerimize veriyoruz.

küfür kullanılmadan paylaşıldığı ortam demektir. ??? bunu derken yorumunu göz önunde bulundurdunmu ??

küfür kullanılmadan paylaşıldığı ortam demektir. ??? bunu derken yorumunu göz önunde bulundurdunmu ??

Tabiki bulundum. Forum veritabanına yüklemiş olduğumuz küfürlü sözleri ve blog sitelerini engelleyen script koruması yazmış olduğum mesajda bir engelleme yapmış mı ? Yapmamış...

Buda demek oluyor ki yazmış olduğum +post temiz :)

gardaş bu ne dandik diziler bari kurtlar vadisini koysaydın :cursing:

Diğer seçeneğini boşa koymadım.Oyunuzu ona verin yorum olarakta yazın.Zaten en yüksekleri tekrar oylucm

Doğru düzgün bir dizi olsa oy veririz ama hepsi aptal aptal diziler. Dizi merakım zaten de denk gelirsem izlediğim 2 dizi var biri Arka Sokaklar diğeri Fatmagül'ün Suçu Ne ?

O küçük sırların ismini yanlış yazmışsın bu arada. Küçük Sırlar değil Küçük Or... olacak ( anlamışsınızdır )
Neden öyle dedin diye soracak olursanız cevabım hazır. Kimin eli kimin gö... belli değil. Hep bir entrika ve hırs var dizide fakat dizi havasından mahrum şekilde yansıtılıyor...

Tabiki bulundum. Forum veritabanına yüklemiş olduğumuz küfürlü sözleri ve blog sitelerini engelleyen script koruması yazmış olduğum mesajda bir engelleme yapmış mı ? Yapmamış...

adam burc ya cevap böyle yapılır.

akasya durağı akanzey :)

Yapmasına gerek yok.Mesela küfür yazarken araya " * " gibi kelimeler kullanıyor bu sanki sizin günah işlemenize engelmi ? yani araya bu işareti koyunca günah olmuyormu? Aynı hesap.
Sen küfür yazmayıp .... koyunca küfür olmuyormu ? Peki millet küfür ederken script kuramısı yazıyı engellemesin diye " - " koyuyor aynı hesap ? Anlayan anladı

Harbidende adam Burç yaa :D

Adam konuştuğu zaman Kılıçdaroğlu gibi konuşuyor. Belgelere dayanıyor adam fazla laf etmeyin :D

BuRc-X e Katılıyorum Fakat 1 Tanesine Haric Fatmagulun Sucu Ne ? Dizisi Bence Psikolojik Yönden Coğu Kisiyi Etkiliyor
Bence Bu Dizinin Kaldırılması Veya 23:00 Gibi Geç Bir Saate Koyulması Lazım.Boyle Derin Konuların Saat 20:00da Yayınlanması
Cogu Kucuk Cocuk Ve İradesi Zayıf Olan Kisilerde Zihinsel Rahatsizliklar Cıkarabilir.

FAtma Gülün Sucu Ne ? ve Küçük Sırlar :D

Geri