En iyi Awp kullananı seçelim.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan morgaNn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Awp Master Sizce Hangisi ?

• Kullanılan toplam oy
    110
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
0
EXE RANK

morgaNn

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
morgaNn
Lütfen Sadece Seçeneklerdeki Oyuncuları Seçelim Gereksiz Post Kasmayınız. ! Eleştiride BulunmayınıZ .! Yorum'a açık bir ankettir ..

Bü Tür Anketler daha önce çok yapıldı niçin kontrol etmeden tekrar tekrar aynı konuları açıyorsunuz ?

N.d.d > Dagli* :)))))

ßen Kendi Üstüme Awp'ci Tanımam Ucunda Crosla Herkes Zomsuz Kullanır Ben Reddotsuz Awp Kullanıyorum Görmek İsteyense 1.6 ya gelir. görür

Bü Tür Anketler daha önce çok yapıldı niçin kontrol etmeden tekrar tekrar aynı konuları açıyorsunuz ?

Sayın admin bey özür dilerim kusura bakmayın yaptığım hatamdan dolayı :( Sen özürlümüsün la bide forum kurallarını anlatıyo hele hele :D Seçeneklere bak bakalım aynı sıklar varmı ki sen gelmiş aynı konu diyorsun ? kaybol..

N.d.d > Dagli* :)))))

Seçenekler dedim orda bbüüüyüüükkk bir yazı ile görmedinmi hala ?

ßen Kendi Üstüme Awp'ci Tanımam Ucunda Crosla Herkes Zomsuz Kullanır Ben Reddotsuz Awp Kullanıyorum Görmek İsteyense 1.6 ya gelir. görür

Tamam markelof abi geliriz. Daha Cross'a cros der Zoom'a zom der bide üstüne awpci olmaz he oda güzel.

Selfish adamın sanki mermiler hiç sekmiyo bu hafta gördümde :) Bendede bi redot çalışsa bende oynarımda iyi bizimkide w7 :(

Arifi hiç awp kullanırken izlemedinizmi , bence izlemeyin. 4ever zızı başgan.

seLfiShh:001_tt1:

Awp noluyoooo laaa b 4-3 mü :soru

s 3 L F ! s h

Ola bilir .

upshoot Radion :D

4 ever ZEZE bşkn :D

tabikide zz başkan :D

selfish bence :)

Şahin iyi kullanır canım benim.

Heroe Turc`s # s 3 L F ! s h :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri