Değerli Üyelerimiz sizler için kendimizi sürekli yeniliyoruz. Lütfen 10 saniyede üye olarak bizlere destek olunuz... 😊 Tüm sorunları bize bildirebilirsiniz
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
sxe de once cHeatıng death vardı Cd degıstıne gore sxe de degısebılıR ! kasımda 8.1 cıkma ıhtımalı var arklar bu arada sxe 9.0 da cfg bıle acamıcas 3 tane sxe acıp 0yuna gırıcekmısıs saglam yerden duydum wallhack yalan olcak
Ya vaLLaha ben 8.1 cıkana kadar cs gg ettim hiLeciLerle doldu her yer 5 adam vuruyoruz adamlar 3d diyo denyo admınler izlemeden banlıyo kanka sıya bundan cok rahatsızım ama sxe hılecılerle kolay kolay pes etmez daha cok cıkar...
kıyamete kadar gider diyorsun şurda 5-10 seneye süper pcler çıkar şimdiki pclerin 1.000.000 katı hızında bunla beraber csye benzer oyunlar çıkar.veya cs yeni versiyonları gelir.. Cs unutulur.. Kıyameti bilmiyoz ama :tongue_smilie: