2
EXE RANK
-TazManYa
Fexe Kullanıcısı
ßir gün annemle babam yemeğe gitmişti.ßende arkadaşlarımla oyun oynuyodum.Sıkıldık ve korku filmi seyretmek istedik.Arkadaşım ben tuvalete gidicem dedi.Tuvaletten dönerken aynaya baktı ve ne görmüş.Kendini ama yüzü bembeyaz kaşları çatık halde.Bize söyledi ve baktırdı ama biz normal gördük.Sonra arkadaşım hayal gördüm herhalde dedi.Sonra ben arkimden su istedim(arkilerim seda hande emre) sedadan su istedim.yarım saat oldu hala mutfaktaydı.dedimki:suyum nerde kaldı.içerden çııııırt diye ses geldi.mutfaktaki ayna çatlamıştı ve sedanın kafası kan içindeydi.şoktan hiç bişey yapamadık.aynadaki çatlaklık yazı halindeydi ve şu yazıyordu.''Dersinizi aldınmııı'' ve annemler geldi ayanyı gösterdik onalr aynayı normal görüyomuş.ama biz hala çatlaklıkları gözüyorduk.emre ben ve hande bişeyi fark ettik.seda nerdeydi?emre evine gitmiş fln işte ben ahndeyleyim.emre bi 8dk geçti bizi aradı.(bu emre değildi)bize dediki ''Dersinizi aldınızmıııı'' dedi.ve handeye bir baktım.karnı yarılmıştı.ve annemler salondan döndü.(ben çağırdım)handeyi göstericektim.ama orda değildi.tel hala açıktı ve emreden aaaaaaaa diye ses geldi.ve başka biri çıktı ''Dersini aldınmıııı''dedi.Ve her gün dua etmeye başladım.Ve kapı çaldı.bir baktım ki.Emre Hnde ve Sena ordaydı.ama yüzleri beyazdı.annemlerde gördü ve doktora gittik.Ve doktor dediki.''Derslerini almışlar''.Telefondaki sesin aynısıydı.çok korktum bişi sölemedim.