0
EXE RANK
eoLLL
Fexe Kullanıcısı

Co-Op farming nedir: Farmville oyunun daha heycanlı bir hal alması için yeni bir görev sistemi çıkarttı. Co-Op un amacı biz veya arkadaşımız, listeden bir görev seçip başlatır. Bu görevi belirtilen zamanda tek başına veya arkadaşlarının yardımı ile bitirdiğimizde ödül olarak altın, gümüş veya broz madalya alırız ayrıca xp ve coins de kazanırız.
Örnek: arkadaşımız grow Morning görevi başlattı. 1450 adet balkabağı ekip hasat etmesi gerekiyor
Bunu belirtilen sürede yapması çok zor. Bu yüzden arkadaşlarından yardım isteyebilir. Ya da görev listesinden gören arkadaşları kendileri yardıma gelebilir. Belirtilen süre içinde tamamlandığında yardıma katılanlar dahil herkes ödül alır.
ilk olarak aşağıdaki simgeye tıklayıp co-op görevlerine giriyoruz.

1.Accept A Job: Komşularınızın yardım istekleri. Kabul edip onlara yardım edebilirsiniz.
2.Recruıt Frıends to help= Arkadaşlarınızdan yardım isteyebilirsiniz.
3.Complete to Jop= Süresi bitmeden istenen sayıda ürün yetiştirmeniz gerekiyor.
4.Reap The Rewards= Görevi ne kadar hızlı tamamlarsanız okadar büyük ödül alırsınız.
Ödüller: Broz, Gümüş ve Altın Madalyadır.
1. All Job (Bütün Görevler) 2. Actıve Job ( Çalıştığımız Görevler)
3.Job Hıstory (Görev Geçmişi)

a) join(2) - Arkadaşlarımızın başlattığı ve yardım beklediği görevlerdir.join deyip arkadaşımıza yardım edebiliriz
b)( 3) Görevi bitirmemiz için verilen max süre...
c) (4) Görevleren kazanacamız coins, exp miktarı
d)(5)Kendiniz bir görev başlatmak için veya arkadaşlarınızı davet etmek istiyorsanız START ' deyin

a) (1) Ödülleri ne kadar kısa sürede teslim edersek xp,cons kazancımız daha yüksek oluyor (ALtın,gümüş.broz) Madalyalar kazanıyoruz
b) (2) 1450 adet çiçek ekip tamamlayınca bu görevi bitirmiş oluyoruz

c) START diyerek göreve başla...
Bu kısımdan aktif olan görevleri ve görevlerin ne kadarlık kısmının tamamlandığını görebilirsiniz.

Aşağıdaki Resimden görevin kalan süresini görebilirsiniz

Görevi Zamanında tamamladığınızda ödülünüzü almış olacaksınız.

Zamanında tamamlayamazsanız ya da görevi iptal ederseniz aşağıdaki job failed yazısı çıkar

Her Görevleri tamamladıkça ayrıca ribbon kazanacaksınız..