Cbble Nasıl Okunur ?

Cbble Nasıl Okunur ?

• Cibible

Oy: 5 19.2%
  • Cibıl

Oy: 13 50.0%
  • Cible

Oy: 6 23.1%
  • Cibıle

Oy: 2 7.7%

• Kullanılan toplam oy
    26
Yaw az daha ugrassanız Kıble dıyenınızde cıkcak karısmayın ıste su ıslere sız d2 nızı oynayın yeter sıze :D:D

cibibLe die okurum :)

Anketteki şıkların ve konuya atılan mesajların hepsi yanlış.

Sıbli diye okunur. Gerçeği budur.

Cbb = Sıb olarak tercüme edilir
Le = Li olarak tercüme edilir.

Okul zamanında günde 5 dakikanızı ingilizceye ayırsaydınız harf okunuşlarına baksaydınız hem böyle saçma bir soru sormazdınız hemde böyle alakası olmayan yorumlar
gelmezdi. Ben bundan % 100 eminim.

BuRç-X Sıbli diye değil Sibıl diye okunur .. Bende Yabancı diL okuyorum ingilizceme iyi der arkadaşlarım.

hepsi yanlış sibıl denerek okur !

BuRç-X Sıbli diye değil Sibıl diye okunur .. Bende Yabancı diL okuyorum ingilizceme iyi der arkadaşlarım.

Bildiğin üzre 2 tür ingilizce var. Amerikan İngilizce'si ve Normal İngiltere'nin dili olan İngilizce. Bu yapılan oyunlar Amerikan İngilizce'sine göre düzenleniyor haliyle map'larda. O yüzden ' Cbb' sözü Amerikan İngilizcesinde 'Sıb' olarak telafuz edilir. İngiltere diline göre 'Sib'dir.

Eğer doğru bir şekilde okumak isterseniz ' Sibli ' diyebilirseniz

sılib diye okunuyor uğraşmayın fazla:D

Hiçbiri Kibıl.

Anketteki şıkların ve konuya atılan mesajların hepsi yanlış.

Sıbli diye okunur. Gerçeği budur.

Cbb = Sıb olarak tercüme edilir
Le = Li olarak tercüme edilir.

Okul zamanında günde 5 dakikanızı ingilizceye ayırsaydınız harf okunuşlarına baksaydınız hem böyle saçma bir soru sormazdınız hemde böyle alakası olmayan yorumlar gelmezdi. Ben bundan % 100 eminim.

İlk Defa Hata Yapdın Tam 4 Kisiye Sordum Hepsi Kibıol Gibi Değişik Bir Şey Dedi Google Translate Adlı
Sitedende Okutturursan Kibıol Gibi Değişik Bir Şey Dediğini Anlarsın.
AyriyettendeİngilizcedeKelimeler
Hecelere Bakılarak Telaffuz Edilmez Kelimenin Tamamına Bakılır.

By Suaygiri

Geri