BurkaY anLatıom :P İstedi anlattım :D

5
EXE RANK

`~fRedoRe.~ x]

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
`~fRedoRe.~ x]
Burkay sen mercena kımlık cıkartcaklarında kalmıssın ondan sonra anlatıom :P

Mercana sahte kImLık cıkardılar.. okuLa Yazdırdılar sonra Gamzeyı TeHtit Etmeye basladılar Eden de keremdi 0ktaydan intikam almak ıstıodu bu Arada adada wurdukları Loranda bi arklarının ewınde saklandı. iyilestikten sonra mercanın peşine düştü.. bu Arada Gamze ewdekı halıden sıkılmıstı oktayla ewlenmeyek karar werdıler oktay okulu ekiP qidip Tarrıh qünü we yüzükleri aLdı.. :D bu arada Loran Oktayı kacırdı.. konustırcam dıe Darp Ettı.. en sonunda wurmadan denıze.. Attı..
0ktaydan haber alamyan gamze polise qitti.. Loranın yanıdakı adam kacıp VaaP Polise qitti.. ve heerseyi iTiraf Ettı.. okulun onunde bekLeyen Loren mercan kendı ayaklarıyla qeldı.. Tam wurcaktıkı.....
Polissler qeLdı ve Loren aLdı onlarda suclarını itiraf ettıler oktayı denıze attıklarını...
oktayı arama basladılr bu arada gamze kafayı tırlatıo :D Kerem kötü şakaLarına dwm edıo...

s0nra... :):):)

Ibo gamzenın yanında 0Lan saFFete sınır oluo oktayın y0kkluqunda ondan faydan*** ıstedıqını sanıo we kapısıolar.. Saffet we ıbo cama qirıolar.. Saffet öLüm tehLikesi qecırıo.. ama kurtuluo :D iboda hapısten kurtuluo. son oLarak gamze bi tekne kıralaayıp denıze acılıo denıze atlayım 0ktayy sana qelıyorum dıo orda bıtıo :D:D:D

Bu arada 0ktay nerde dıosan Buketin Annesi bi şekıLde oktayı buLuo ve Yaşatmaya calısoo en sonda oktayın kaLbı duruoo.. ::):):):)

Burkay beden bu kadar.. :)

+10900 rep ! ;)

Eyv burkayımm c0k sa0L :D:D:D

Konu alıcım konus anlat dedı :D:D:D anlattım repe boğdu beni Eyw CAnım :)

La annesi ya$atıp naapcak acı mı cektircek yani ?

Burkay bize de deseydin anlat diye bizde analtırdık. :D :D :D

Bi Anda Benden Çok Repi Oldu:)

ben replerin adamıyım beyler 200 repım wardı bı anda o kadar oldu :P qweqwe :D Arka Sradakıler ^^ :)

Hadi geçmiş Olsun Üye Banlanmış :D

Kücük bi arızaLIk oLdu ama qerı dondum xD

Hadi Bakalım Hayırlı Olsun .

Umarım Bir daha Saygısızlık Yapmazsın 2.sinde Direkt banned ! ;)

gayrı rep aldı ya:D her bölümü anlatir:D

ty saollllll bayağı bi bölüm kaçırmıstım yarsını anladım :D:D:D:D:D:

Ty Paylaşım

Geri