Bu kez kahraman olamadı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Goodzj
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
6
EXE RANK

Goodzj

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Goodzj
Milli Takım'ın Sırbistan'ı, Efes'in de Panathinaikos'u devirdiği maçlarda son saniye basketlerine imzasını atan Kerem Tunçeri, Real Madrid mücadelesinin kırılma anında ise aynı başarıyı tekrarlayamadı.

THY Euroleague TOP 16 G Grubu’nda Real Madrid’i elinden kaçıran Efes Pilsen’de son topu baskete çeviremeyen Kerem Tunçeri, kendisine pozisyon esnasında temas olduğunu söyledi. Rakibine 89-86 mağlup olan Lacivert-Beyazlılar’da Kerem, “İyi oynadık ama kaybederek büyük bir şansı yitirdik. Üzgünüz ama daha oynanacak üç maç var. Ancak Real’e kolay sayı şansı vermemiz ve zorlama şutlar atmamız maçı etkiledi. Son topta takım için ne doğruysa onu yapmaya çalıştım. Şansı gördüm ve bunu kullanmak istedim. Kim olduğunu görmedim ama potaya giderken biri bana müdahale etti” dedi.

Pas verdi, bloğu yedi
Daha önce buna benzer iki durumda önce Milli Takım’a Dünya Şampiyonası’nda Sırbistan’la oynanan yarı final maçını, ardından da Euroleague’deki Panathinaikos karşılaşmasını Efes’e kazandıran tecrübeli guard, bu kez topu potaya atmayıp, pas vermeyi tercih edince blok yedi. Bu organizasyondaki iki temsilcimizden diğeri Fenerbahçe Ülker ise haftayı, sahasında Zalgiris Kaunas’ı yenerek haftayı galibiyetle kapadı.

Geri