Arkadaşlar sizce 1.5 mi oyniyim? Yoksa 1.6 mı?

0
EXE RANK

panpanaber

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
panpanaber
Selamun Aleyküm. :)

Arkadaşlar karar veremedim herkes 1.5 oynuyor.
1.5 oynayasım geldi :D

Siz hangisini oynamamı istersiniz nedenlerinide sölerseniz sevinirim.

(Eğer başlık yanlış yerde açtıysam kusura bakmayın açacak yer bulamadım burası uygundu)

Bence 1.5

En saglam playerler v1.5 da.

1.6 :thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup:

kardeşim ben 1.5 oynuyorum ama sen 1.6 ya geç bence .... Nedenini sorarsan ...
Cs 1.5 de çok wall kullananlar var ama 1.6 zor bulursun vardır birkaç bebe ama 1.5 kadar çok değildir...

1.6 tek sorunu cfg uyum sorunu. Hep 1.5 oynayan var. Ve hep ona göre cfg yapıyorlar. :(

1.6'dayım saten ama Cfg sorunu var 1.6'da.

Cfgler hep 1.5 için. 1.6 cfg açıyorum silah almıyor.

Bildiğiniz 1.6 cfg varsa link atarsanız sevinirim.

kesinlikLe v1.5 , ayrıca 1.6 tavsiye etmiyorum...

Hep 1.6 övdüler
Kararsız kaldım :( :D

1.6 qweqeqeqweqeq

Bence 1.5, tabiki senin seçimin...

Tabiki v1.6

1.5 genelde hep hile dolu. Ayrıca v1.6 nın grafikleri daha güzel tabiki.

1.6 oyna cfg arama kendi ratelerinle ve kolay kodlarla kendi configini oluştur al steamını gerçek oyunla tanış daha gerçekçi daha kaliteli bir oyun emin ol :)

Aleyküm selam 1.5 hep hile dolu 1.6'da oynadım ama alışamadım pek....

1.5 oyna 1.5 de hile var ama 1.6 nında admınlerii .... :D ayrıca 1.6 da da çoğu sw ye walla giriliyormus? hem 1.6 kolay hs atılıyor belli ayarları bulman lazım mermının gıtmesı için 1.5 tavsiyemdir sana .

1.5te hile cok hud dravda cabası hiç düşünme 1.6 gec
1.5 te hiçbir yere varamassın 1.6'da en azından turnuvalar sürekli oluyor esl lig macları var clanınız ismini türkiye capında ve dünya capında duyurabilirsin ayrıca gatherde sürekli mac atabilirsin derdin olmaz :) üstelik 1.6 da cfg masterler yok :D

Oyunun belirli sürümünde takılı kalmayın 1.6 geçtim 1.8 bile online server'lar mevcut kur onları dene. 1.7 sürümünde yarım saatlik oynama şansım oldu gerek 1.5 gerekse 1.6 sürüme göre çok daha kaliteli hem ses hemde grafik açısından...

1.5te hile cok hud dravda cabası hiç düşünme 1.6 gec
1.5 te hiçbir yere varamassın 1.6'da en azından turnuvalar sürekli oluyor esl lig macları var clanınız ismini türkiye capında ve dünya capında duyurabilirsin ayrıca gatherde sürekli mac atabilirsin derdin olmaz :) üstelik 1.6 da cfg masterler yok :D

Geri