ArkadaşLar LütFen YarDım eDin AceLe...!!!!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan MaqiC*
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
0
EXE RANK

MaqiC*

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
MaqiC*
Arkadaşlar bilgisayarıma bişeler oldu anlamadım. Countere girmediğim zaman sorun olmuyor. Ama countere girdikten 15 dk sonra bilgisayar kendine reset çekiyor hep bu olay oluor aLttaki resimde de hatayı koydum lütfen yardım edin counter oynyamıom :(

iLk yukardaki şey çıkıo sonra buraya tıklatın diyince bi alttaki sonra yine buraya tıklatın diyince en alttaki şey çıkıo yardım please

aRkadaşLar yardım edin hadi yha .. Resim net deilse msn den atayım offf

Sa arkadaşım .. Belirtilen Sorunu bende yaşadım.Hep Cs'ye girince reset çekiyodu otomatik .. Sorunu çözdüm ..

Sorunlar şunlar olabilir :
-Kasanın içini toz kaplamış olabilir.
-İşlemci Chip'inin Fanı tozlanmış veya dönmüyo olabilir . ( fan dönmüosa ya tozludur yada yağlaman gerekir )
-Virüs girmiş olabilir .
-Makineni Tarattıktan Sonra Yukarıdaki işlemleri yapın.Ardından Half-Life + Cs'yi Tekrardan Kurun.Sorun Düzelmesse Gelişmiş Sorunları Yazarım ..

Sa arkadaşım .. Belirtilen Sorunu bende yaşadım.Hep Cs'ye girince reset çekiyodu otomatik .. Sorunu çözdüm ..

Sorunlar şunlar olabilir :
-Kasanın içini toz kaplamış olabilir.
-İşlemci Chip'inin Fanı tozlanmış veya dönmüyo olabilir . ( fan dönmüosa ya tozludur yada yağlaman gerekir )
-Virüs girmiş olabilir .
-Makineni Tarattıktan Sonra Yukarıdaki işlemleri yapın.Ardından Half-Life + Cs'yi Tekrardan Kurun.Sorun Düzelmesse Gelişmiş Sorunları Yazarım ..

fazla anlamam ama arkadas katLıyorum..

hiphopun ki olmazsa en kolay yol format...;)

Ewet Format tek çaredir , ßüyük ihtimalde 0Lur herLde '

işlh Sorununu halleTmişsindiR :

En iyi FormaTTir x=) m4L m4L şeyLeR yapipTa biLgisayaRi çöqeRtme ;)=x_

yha ch0K koTu biR $ey yha boyLe wiRuS qiRmeSi.. x)

Geri