'Arabayı hemen görelim!'

17
EXE RANK

-k1nq`LioN*

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
-k1nq`LioN*
Dünya Şampiyonası sonrası 12 Dev Adam’a birer ev hediye eden işadamı Ali Ağaoğlu, Tanjevic’in jestine teşekkür etti.

Dünya Şampiyonası sonrası 12 Dev Adam’a birer ev hediye eden işadamı Ali Ağaoğlu, Tanjevic’in jestine teşekkür etti. “Arabaları çok sever. Ona 500 bin Euro’luk McLaren Mercedes’i 250 bin Euro’ya buldum. Türkler nasıl der, ikinci el ama sıfır gibi” sözlerine sevindiğini söyleyen Ağaoğlu, “Arabayı hemen görelim” cevabı verdi.

Milli Basketbol Takımı Antrenörü Bogdan Tanjevic’in, “Kendisine bir arabayla teşekkür edeceğim” dediği ünlü işadamı Ali Ağaoğlu’dan yanıt geldi. Ağaoğlu, Tanjevic’in dünkü gazetemizde yer alan açıklamalarına yine BUGÜN aracılığıyla cevap verdi. Ağaoğlu, “Kendisine teşekkür ederim. Bana uyar. Hemen arabayı görelim. Kendisi beğendiğine göre güzel olmalı. Rengi ve modelini şimdiden merak ediyorum” dedi. Tanjevic’in sağlığını da merak eden Ağaoğlu, “Kendisi çok iyi ve size selamı var” denmesine de çok sevindiğini belirtti.

Ağaoğlu, 12 Dev Adam’a ve antrenör ekibine, Dünya İkinciliği nedeniyle yeni projesinden birer ev hediye etmişti...

Geri