Aliağa'da maç sonu!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan styla45
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
2
EXE RANK

styla45

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
styla45
Beko Basketbol Ligi'nde, sahasında Beşiktaş Cola Turka'yı yenen Aliağa PETKİM'de, antrenör Halil Üner, ''Seyircinin müthiş desteğiyle ligin en iyi ve formda takımlarından birisini yendik'' dedi.

Hail Üner, maçtan sonra yaptığı açıklamada, müsabakada kendilerini destekleyen taraftarlara teşekkür ederek, Aliağa'da geleneği bozmadıklarını söyledi.

Daha önce Aliağa'ya gelenlere balık sunup göndereceklerini hatırlatan Üner, ''Maç öncesinde bana soruyorlardı, (hocam tavşan ne zaman çıkacak) diye. Evimizde yapığımız tüm maçlarda tavşan çıkacak'' diye konuştu.

-BEŞİKTAŞ COLA TURKA-
Beşiktaş Cola Turka Antrenörü Burak Bıyıktay ise ilk yarıda çok kötü savunma yaptıklarını, ilk yarıda 58 sayı yedikten sonra ikinci devrede maçı kazanmak için çabaladıklarını söyledi.

Maçı galip bitirebilecek duruma geldiklerini, ancak karşı takımın kendilerinden daha istekli ve enerjik oynadığını ifade eden Bıyıktay, sözlerini şöyle sürdürdü:
''Aynı enerjiyi ortaya koyamadığımızı düşünüyorum. Buradaki sertlikte saha avantajlarını Aliağa PETKİM iyi kullandı. Her aldığımız topta Aliağa PETKİM'li oyuncular çember altında el ve kolla sertlikler yaptılar. Bu sertliklere cevap veremediğimiz için maçı kaybettik. Bana göre bu maçı kaybetmemizin sebebi ilk yarıda yaptığımız savunma ve yumuşaklıktan meydana geldi. Maçı yakaladığımızda son periyotta çember altında Gordon'a 3 tane hücum ribaundu verdik. Herhangi bir tanesini alsaydık maç böyle olmazdı. Bu tamamen sertlik ve istekle olan birşey. En kritik yerde o ribauntları almak lazımdı. Kaybettik, üzgünüz. Bornova Belediyesi maçını kazanmak için çalışacağız Aliağa PETKİM'i kutluyorum.''

Geri