11
EXE RANK
~TiM[e]-oVeR~
Fexe Kullanıcısı
Puanları
0
Çözümler
0
- Katılım
- 2 Kas 2008
- Mesajlar
- 11,101
- Tepkime puanı
- 0
- Puanları
- 0
- Yaş
- 39
- Web sitesi
- www.google.com
MALZEMELER
1 kg kuşbaşı (kuzu tercih edilir)
2 adet domates
3 adet sivribiber veya çarliston biberKaynakwh webhatti.com: [IMG]http://www.webhatti.com/smiley.gif[/IMG]
1 tatlı kaşığı kekik
1 çay kaşığı tuz
1 çay kaşığı karabiber
1 adet halka halka doğranmış soğanKaynakwh webhatti.com: [IMG]http://www.webhatti.com/smiley.gif[/IMG]
1 çay fincanı sıvıyağ
HAZIRLANIŞI
Domateslerin kabuğunu soyun ve küp küp kesin. Biberleri 1 parmak kalınlığında doğrayın. Bütün malzemeyi karıştırın. Kasapların kullandığı yağlı kağıda koyun. 4 tarafını bohça gibi katlayın. 180 derece ısılı fırında 1,5 saat kadar pişirin ve sıcak olarak servis yapın.
1 kg kuşbaşı (kuzu tercih edilir)
2 adet domates
3 adet sivribiber veya çarliston biberKaynakwh webhatti.com: [IMG]http://www.webhatti.com/smiley.gif[/IMG]
1 tatlı kaşığı kekik
1 çay kaşığı tuz
1 çay kaşığı karabiber
1 adet halka halka doğranmış soğanKaynakwh webhatti.com: [IMG]http://www.webhatti.com/smiley.gif[/IMG]
1 çay fincanı sıvıyağ
HAZIRLANIŞI
Domateslerin kabuğunu soyun ve küp küp kesin. Biberleri 1 parmak kalınlığında doğrayın. Bütün malzemeyi karıştırın. Kasapların kullandığı yağlı kağıda koyun. 4 tarafını bohça gibi katlayın. 180 derece ısılı fırında 1,5 saat kadar pişirin ve sıcak olarak servis yapın.