Gaziantep Mutfağından Tike Kebabı (Kuşbaşı)

11
EXE RANK

~TiM[e]-oVeR~

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Katılım
2 Kas 2008
Mesajlar
11,101
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
39
Web sitesi
www.google.com
~TiM[e]-oVeR~
kusbasi_tike.jpg

» Yapılışı
Malzeme

500 gr. kebaplık et
100 gr. kuyruk
3-4 diş sarımsakKaynakwh webhatti.com: [IMG]http://www.webhatti.com/smiley.gif[/IMG]Kaynakwh webhatti.com: [IMG]http://www.webhatti.com/smiley.gif[/IMG]
1 çorba kaşığı domates ve biber salçası
2 çorba kaşığı zeytinyağı Kırmızıbiber, tuz, karabiber
Tarifi

Et ve kuyruk ceviz büyüklüğünde doğranır. Terbiyelemek için tüm malzemeler et ile bir kapta ovulur. Bir gece bekletilir. Daha sonra şişlere 4 et 1 kuyruk saplanarak orta harlı mangalda pişirilir. Sıcak olarak servis yapılır.
 
Geri
Üst