11
EXE RANK
~TiM[e]-oVeR~
Fexe Kullanıcısı
Puanları
0
Çözümler
0
- Katılım
- 2 Kas 2008
- Mesajlar
- 11,101
- Tepkime puanı
- 0
- Puanları
- 0
- Yaş
- 39
- Web sitesi
- www.google.com

» Yapılışı
Malzeme
500 gr. kebaplık et
100 gr. kuyruk
3-4 diş sarımsakKaynakwh webhatti.com: [IMG]http://www.webhatti.com/smiley.gif[/IMG]Kaynakwh webhatti.com: [IMG]http://www.webhatti.com/smiley.gif[/IMG]
1 çorba kaşığı domates ve biber salçası
2 çorba kaşığı zeytinyağı Kırmızıbiber, tuz, karabiber
Tarifi
Et ve kuyruk ceviz büyüklüğünde doğranır. Terbiyelemek için tüm malzemeler et ile bir kapta ovulur. Bir gece bekletilir. Daha sonra şişlere 4 et 1 kuyruk saplanarak orta harlı mangalda pişirilir. Sıcak olarak servis yapılır.